Nature - it's magic!


Vorig jaar was Jo De Rijck volledig uitverkocht tijdens de kinderboekenweek. En ook dit jaar gaat het hard omdat hij opnieuw een voorstelling aanbied die perfect bij het thema aansluit. Wees er dus snel bij!

De natuur is fantastisch. Zo kunnen bomen in een bos met elkaar communiceren, vele kilometers uit elkaar. En je hebt dieren die je temperatuur kunnen zien.

Zo'n weetjes zijn leuk, maar het is pas als je ze echt ervaart dat het binnenkomt en je nooit meer vergeet hoe fantastisch planten en dieren wel kunnen zijn.

Door middel van goocheltrucs toont Jo de echte magie van de natuur. 
Een voorstelling vol humor, interactie en straffe goocheltrucs waar men nog lang zal over napraten! 

Geschikt (aangepaste versies) voor alle leeftijden, van 2 tot 12 jaar oud!

Duurtijd: 40 minuten voor de kleuters, 45 minuten voor lager.

Uitkoopsom: 950 voor de eerste voorstelling, 500 per extra voorstelling op dezelfde dag en zelfde locatie. Tot 5 voorstellingen per dag mogelijk.

Wees snel want vol is vol.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Met meer dan 250 voorstellingen per jaar een van de drukst geboekte artiesten in het circuit.

Leerlingen en leerkrachten zijn steeds laaiend enthousiast over zijn voorstellingen.

Jo wist al op zijn 3 jaar duidelijk wat hij later wou gaan doen: mensen vermaken vanop het podium. Die droom heeft hij altijd vastgehouden en hij doet er alles aan om de best mogelijke productie voor u neer te zetten.

Jo was met zijn kip Curry, de enige kip ter wereld die gedachten kan lezen, al te zien over heel de wereld en verscheen in meer dan 100 TV programma's wereldwijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Linda Verscheef op 09 juni 2022 06:58
We hebben de try out van \'De natuur, een wonderlijke buur\' met onze school meegemaakt. De kinderen hebben zo enorm genoten, het is nu 2 weken geleden en ze hebben het er nog over. Nadat hij eerst voor de kleuters had gespeeld was ik bang dat onze oudste groep het wat flauw ging vinden. Maar het dak ging eraf, dat hij ook die mee kreeg vond ik zijn beste truc.
;