CircusPieten


CircusPieten

Het is natuurlijk een groot geheim, maar voor CircusPieten moet je bij Circus Saranti zijn. Een bonte mix van JongleerPieten, EenwielfietsPieten, AcrobatiekPieten en SteltenPieten toveren vliegensvlug met rare capriolen een grote glimlach op de kindergezichtjes die vol spanning op de Sint staan te wachten.

Zeer geschikt voor o.a. winkeliersverenigingen, Sinterklaasintochten, braderieën, scholen, bedrijfsverenigingen en dorpshuizen.

Onze Pieten maken er een supervrolijk feest van!

Bent u op zoek naar Pieten voor uw bedrijfsfeest, promotionele activiteiten of een gekke act, ook dan is Saranti graag behulpzaam.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Hooggeëerd Publiek

Jeugdcircus Saranti is inmiddels al meer dan 55 jaar een begrip in Friesland. Lovende recensies, een goedgevulde prijzenkast en eervolle vermeldingen tijdens circusfestivals. Jeugdcircus Saranti komt regelmatig met een nieuwe show, een waar circusspektakel van een hoogstaand niveau!! Een afwisselend programma met moderne spectaculaire circusacts, een vleugje nostalgie en een behoorlijke portie humor. De acts variëren van een dubbele fiets met negen acrobaten tot jongleerkunsten, balanceren op de kleinste houten kogel ooit en slapstick. Circusvoorstellingen waar het plezier van afspat. Kostuums en muziek zijn stijlvol, verrassend en eigentijds. Alles wat je in een circusvoorstelling verwacht komt aan bod en zelfs meer dan dat!

Naast een circusprogramma zijn er veel mogelijkheden om aan diverse feestelijkheden invulling te geven. Denk eens aan steltlopers tijdens een opening, zwartepieten die kunnen jongleren of een vrolijke schminkstand tijdens een zomerfair. Gaat u liever zelf aan de slag met circusvaardigheden dan kunnen we een leuke workshop op maat maken of een koffer vol circusattributen samenstellen. Ook voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Graag wil Jeugdcircus Saranti van elk feest een spectaculair evenement maken. Natuurlijk nemen ze zelf licht en geluid mee. Daar waar Saranti stopt gaat Saranti XL verder, een kersverse club waarbij u niet stil kunt blijven zitten. Magisch mooi, koffers vól onvergetelijke momenten!

Neem eens contact op met Saranti om de mogelijkheden te bespreken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;