Paniek in de snoepfabriek - Sinterklaas


Zoek je een voorprogramma voor het sinterklaasfeest? Boek deze voorstelling voor een interactief, grappige en magische beleving. 

Paniek in de snoepfabriek
Jeff & Matt zijn fabrieksmedewerkers en controleren de snoepmachine. De tandwielen draaien, lopende band loopt en de groene lamp brandt. Ze krijgen een bestelling van wel 1000 pepernoten.  

Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten  de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen, maar dan... De machine raakt oververhit. En valt stil. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn. Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaat draaien? En de bestelling op tijd klaar is?

Handig om te weten
Duur voorstelling: ca. 45 minuten
Aantal spelers: 2 spelers 
Doelgroep: Advies leeftijd 4-8 jaar
Speelvlak: Het decor neemt een ruimte in belsag van minimaal 5 bij 4 meter.  
Geluid: 125 kinderen (zonder geluidscrew), meer dan 125 kinderen met geluidscrew

Waarom deze voorstelling boeken?
Deze voorstelling is geschikt voor bedrijven die interactieve en grappige  voorprogramma zoeken voor het sinterklaasfeest. 

Jeffrey Wijkhuisen, ook wel Goochelaar Jeffrey verzorgt al ruim 15 jaar voorstellingen voor kinderen. De kinderen beleven het theater op locatie. Zijn voorstellingen zijn interactief en komisch. en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.

Tarieven
Vanaf € 850,- (incl. reiskosten en BTW)

Voorstelling boeken
Wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring meegeven? Boek dan deze voorstelling. Vul het formulier en ik neem telefonisch contact met je op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Jeffrey Wijkhuisen is al jaren lang een veelgevraagde goochelaar op scholen, evenementen en kinderfeestjes. Jeffrey is en echt een kinder entertainer. Hij weet de kinderen op een interactieve en grappige manier 'in' de voorstelling te krijgen. 

Een mini theater op school
Jeffrey bouwt met zijn decor een mini theater. Je zet zelf de banken/matten klaar en de (theater) voorstelling kan beginnen. De kinderen zijn even in een andere wereld. De voorstellingen hebben namelijk allemaal een thema en verhaallijn met typetje. Bijvoorbeeld een boswachter die op onderzoek uitgaat in het bos. Jeffrey is vooral bekend van zijn goochelvoorstellingen, maar hij heeft ook een kindervoorstelling. Een interactieve en komische voorstelling zonder goochelen met 2 spelers. 

Kinderboekenweek 
Elk jaar maakt Jeffrey een speciale voorstelling voor deze periode. Het thema van de Kinderboekenweek zit hierin verwerkt. Met deze voorstelling zorg je voor het hoogtepunt van de KWB. Ook dit jaar speelt Jeffrey een nieuwe voorstelling met het thema 'Bij mij thuis'. 

Waarom Jeffrey Wijkhuisen?
> Bijna 20 jaar in het vak
> Laat kinderen het theater beleven 
> Interactieve voorstellingen met verhaallijn
> Speciale Kinderboekenweek voorstelling
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring
> Geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 8
> Speelt zijn voorstelling door heel Nederland

Wil je een van de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen live boeken? Vul dan het formulier in.

"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De leerlingen praten er ná een paar weken nog steeds over! "

"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Tessa (school in Hengelo) op 21 december 2023 09:29
Het contact verliep prima, fijn dat er zo snel iets geregeld kon worden en dat er meegedacht is over de betaling. De voorstelling was erg leuk, de kinderen hebben het naar hun zin gehad.
door Ilse (school in België) op 30 november 2023 16:42
Het contact vooraf verliep alles correct, er werden duidelijke afspraken gemaakt en voor zover ik weet is alles juist geregeld (was zelf niet aanwezig). De voorstelling zelf duurde net lang genoeg, de kleuters waren betrokken bij het verhaal. We zagen dat de kinderen enorm veel plezier aan beleefden en dat is tenslotte waar het om draait.
;