De Mega-Leuke-Impro-Kook-show


Wat zou jij willen eten?
Kies een ingrediënt en zie welk toneelstuk dat oplevert.
Een geurend geïmproviseerd verhaal verteld door een vrolijke kok.

Kom maar op! Roep maar. We maken ter plekke (met behulp van de toeschouwer) scenes, liedjes en als je geluk hebt… zelfs iets te eten.
Toverballentoneel of plumpudding drama… hoe dan ook een voorstelling om op te eten.

In deze voorstelling word aan de hand van ingrediënten (die door de kinderen zijn uitgezocht) een verhaal geïmproviseerd waarin de kinderen ook zelf meedoen. Een interactieve voorstelling waar het draait om proeven, ruiken, voelen, humor en fantasie.

Op basis van uw doelgroep, thematiek, wensen en voorkeuren maakt Iwan een passend programma voor u. Maatwerk dus!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Kleinkunstenaar Iwan Dam is een theatrale duizendpoot. Zo was hij afgelopen 5 jaar Buurman in de theatervoorstellingen van Buurman en Buurman en toert hij met zijn eigen voorstellingen langs de Nederlandse podia en festivals. Hij speelt improvisatie cabaret en schitterde in musicals.

Bij jeugdprogramma’s op TV is hij een vaak gevraagde gast;  Zapp Detective, Betreden op eigen risico, Willem Wever en voorheen Zapp Delict.  Verder speelde hij in series als Flikken Maastricht, GTST , Moordvrouwen  en diverse reclames.

Als mede organisator van het Amsterdams Jeugdtheater collectief (AJTC) ontwikkelde hij verschillende festivals  en (corona veilige) theaterconcepten. 

Samen met theatergroep Wijland (Helmer van der Sar en Marc Heijboer)  werkt hij nu samen in een spetterende sinterklaas voorstelling.  De muzikale en cabareteske manier van kindertheater, die Iwan maakt , sluit wonderlijk aan bij de slapstick achtige acteerstijl van Wijland.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!