De Mega-Leuke-Impro-Kook-show


Wat zou jij willen eten?
Kies een ingrediënt en zie welk toneelstuk dat oplevert.
Een geurend geïmproviseerd verhaal verteld door een vrolijke kok.

Kom maar op! Roep maar. We maken ter plekke (met behulp van de toeschouwer) scenes, liedjes en als je geluk hebt… zelfs iets te eten.
Toverballentoneel of plumpudding drama… hoe dan ook een voorstelling om op te eten.

In deze voorstelling word aan de hand van ingrediënten (die door de kinderen zijn uitgezocht) een verhaal geïmproviseerd waarin de kinderen ook zelf meedoen. Een interactieve voorstelling waar het draait om proeven, ruiken, voelen, humor en fantasie.

Op basis van uw doelgroep, thematiek, wensen en voorkeuren maakt Iwan een passend programma voor u. Maatwerk dus!

 

 

Samen met een ander voorstelling (over de kook (6+) , soepsteen (4+) zou ik voor alle groepen een voorstelling verzorgen met het thema eten.
Wellicht aangevuld met een workshops proeven, eten en koken. (neem contact op voor de mogelijkheden)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Officieel ben ik een kleinkunstenaar maar eigenlijk voel ik me een theatrale duizendpoot. Zo was ik afgelopen 5 jaar Buurman in de theatervoorstellingen van Buurman en Buurman en toer ik met eigen voorstellingen langs de Nederlandse podia en festivals. Ik speel improvisatie cabaret en als het kan schitter ik in musicals.

Bij jeugdprogramma’s op TV ben ik vaak gast;  Zapp Detective, Betreden op eigen risico, Willem Wever en voorheen Zapp Delict.  Verder speelde ik in series als Flikken Maastricht, GTST , Moordvrouwen  en diverse reclames.

Als mede organisator van het Amsterdams Jeugdtheater collectief (AJTC) ontwikkel ik verschillende festivals  en theaterconcepten. 

Samen met theatergroep Wijland (Helmer van der Sar en Marc Heijboer)  hebben we een spetterende sinterklaas voorstelling gemaakt.  Waar we zelfs nog huisbezoeken mee gedaan hebben.  De muzikale en cabareteske manier van kindertheater, die ik maak , sluit wonderlijk aan bij de slapstick achtige acteerstijl van Wijland.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Susan op 15 juli 2021 13:10
Een geweldige voorstelling, aangepast op de leeftijdscategorie die Iwan voor zich heeft. Hij speelt met dat wat de leerlingen hem geven aan spelinput: wie-wat-waar, uitspraken, emoties en eten. Dit alles weet hij op basis van improvisatie tot 1 gerecht te bereiden, waarbij de leerlingen van A tot Z volledig zijn betrokken. Dit alles met ondersteuning van muziek, zodat de het verhaal nog meer sfeer krijgt.
;