De Mega-Leuke-Impro-Kook-show


De Mega-Leuke-Impro-Kook-show
Overig
Kinderdagverblijf
Basisschool
Voortgezet onderwijs
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Kerk
Bibliotheek
Particulieren
Buurthuizen
Speel en pretparken
Noord-Holland
€ 300 tot € 850
5 tot 105 jaar

Wat zou jij willen eten?
Kies een ingrediënt en zie welk toneelstuk dat oplevert.
Een geurend geïmproviseerd verhaal verteld door een vrolijke kok.

Kom maar op! Roep maar. We maken ter plekke (met behulp van de toeschouwer) scenes, liedjes en als je geluk hebt… zelfs iets te eten.
Toverballentoneel of plumpudding drama… hoe dan ook een voorstelling om op te eten.

In deze voorstelling word aan de hand van ingrediënten (die door de kinderen zijn uitgezocht) een verhaal geïmproviseerd waarin de kinderen ook zelf meedoen. Een interactieve voorstelling waar het draait om proeven, ruiken, voelen, humor en fantasie.

Op basis van uw doelgroep, thematiek, wensen en voorkeuren maakt Iwan een passend programma voor u. Maatwerk dus!

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Iwan Dam

Kleinkunstenaar Iwan Dam is een theatrale duizendpoot. Hij toert met zijn eigen voorstellingen langs de Nederlandse podia en festivals. maar zijn werkveld heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid van cabaret, jeugdtheater en musicals.

Hij was te zien in musicals als Dirty Dancing en Mamma Mia! en was jaren vast lid van een impro-cabaret groep. Tevens vervulde hij diverse rollen in Tv-series, reclames en (bedrijf) films.

In 1996 studeerde Iwan Dam af aan de Academie voor Kleinkunst. In zijn vierde jaar van deze opleiding liep hij stage in Londen. Hij nam daar deel aan de Advanced Theatre Practice course van de Central School of Speech and Drama. Volgde de masterclasses cabaret-entertainment van Freek de Jonge en liedvoordracht van Willem Nijholt.

Iwan schreef enkele jaren verhalen en columns over eten. Onder de naam Iwan Kookt creëert hij concepten met de combinatie van Theater en Koken (o.a. luisterkookboek en culinaire creativiteit- seminars)

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen