Eigenwijs is ook wijs! Kinderboekenweek 2024


Kinderboekenweek 2024

Illusionist Nigel, een eigenwijze jongen, kan de verleiding niet weerstaan en glipt stiekem de tijdmachine van zijn opa in, ondanks het strenge verbod van zijn ouders. In deze boeiende voorstelling neemt Nigel de leerlingen van uw school mee op een betoverende reis door verschillende tijdperken.

Van het oude Egypte tot de middeleeuwen en zelfs naar de toekomst ontdekt Nigel samen met het publiek de fascinerende geschiedenis. Tijdens de reis ontmoet hij kleurrijke personages, beleeft hij spannende avonturen en leert hij waardevolle lessen over geloven in jezelf en je droom najagen.

Met een mix van illusionisme, interactie en humor biedt "Eigenwijs is ook wijs" niet alleen vermaak, maar ook een inspirerende ervaring voor iedereen. 

Deze half uur durende voorstelling is een perfecte aanvulling op de viering van de Kinderboekenweek op uw school. Het moedigt nieuwsgierigheid aan, stimuleert het leren van het verleden en inspireert de kinderen om open te staan voor nieuwe ideeën. "Eigenwijs is ook wijs" belooft een onvergetelijke en educatieve ervaring voor jong en oud.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Nederlands Kampioen Illusionisme 2022-2023.

Op elf jarige leeftijd raakte, de in Maastricht geboren, Nigel verwonderd door een goochelend klasgenootje. Sindsdien is hij gepassioneerd geraakt en wilde hij niets liever doen dan zelf goochelen. Al snel raakte hij op hoger niveau en stroomde de boekingen binnen. Dit verschilde van bedrijfsfeesten tot tv shows, waaronder HLF8, BEAU en Game of Talents (RTL4) en tenslotte een eigen show!

Deze zomershows keren jaarlijks terug in het prachtige Openluchttheater Valkenburg. 

In oktober 2022 deed Nigel met zijn team mee aan de NMU goochelwedstrijd. Met onder andere Hans Klok in de jury werden zij uitgeroepen tot 'Nederlands Kampioen Illusionisme'. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;