Time Traveler | Illusionist Nigel


Nederlands Kampioen illusionisme met tijdreiziger!

In Tijdreiziger maken Nigel en zijn Wonder Girls een betoverende reis door de tijd met meer dan vijftien grote illusies! De show begint als Nigel een mysterieuze kist in zijn bezit krijgt. Deze kist blijkt niet zomaar een illusie te zijn, maar een echte tijdmachine. Hij reist door het verleden; naar de middeleeuwen toen goochelen ten strengste verboden was en de jaren 50, toen het variété zijn gloriejaren beleefde. En hoe gaat goochelen er in de toekomst uitzien?Uiteindelijk is het de taak van Nigel om weer in de juiste tijd te komen!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Nederlands Kampioen Illusionisme 2022-2023.

Op elf jarige leeftijd raakte, de in Maastricht geboren, Nigel verwonderd door een goochelend klasgenootje. Sindsdien is hij gepassioneerd geraakt en wilde hij niets liever doen dan zelf goochelen. Al snel raakte hij op hoger niveau en stroomde de boekingen binnen. Dit verschilde van bedrijfsfeesten tot tv shows, waaronder HLF8, BEAU en Game of Talents (RTL4) en tenslotte een eigen show!

Deze zomershows keren jaarlijks terug in het prachtige Openluchttheater Valkenburg. 

In oktober 2022 deed Nigel met zijn team mee aan de NMU goochelwedstrijd. Met onder andere Hans Klok in de jury werden zij uitgeroepen tot 'Nederlands Kampioen Illusionisme'. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;