De Grootse Sprookjesshow


Beleef tijdens de interactieve show een sprookjesachtig avontuur samen met Prinses Yara en Lakei Lux. Krijg na de show je koninklijke diploma en ga met je sprookjeshelden op de foto.

De show 
Een écht sprookjesfiguur zijn, wie droomt daar nou niet van? Voor één dag worden de kinderen in de zaal betoverd tot een écht sprookjesfiguur. De opa van Prinses Yara heeft honderden jaren geleden zijn mooiste kroon en de koninklijke diploma’s veilig opgeborgen in een schatkist. De vader van Prinses Yara is het nooit gelukt om de schatkist te openen. Het is nu aan Prinses Yara en Lakei Lux om te proberen de schatkist open te krijgen. Met opdrachten, zingen en dansen doen ze er alles aan om de schatkist te openen. Zou het ze lukken? Als het ze lukt krijgen alle kinderen in de zaal een écht koninklijke diploma.

Meet-and-greet
Na de show mogen alle kinderen met Prinses Yara en Lakei Lux op de foto tijdens de meet-and-greet.

Duur show 
Circa 30 minuten

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 995,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: € 0,75 per kilometer
Aantal personen: 2 acteurs en 1 technieker

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment voor staat. Vanuit Aalsmeer reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Flop & Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;