De Grootse Piratenshow


Schip Ahoy praten! Ga tijdens de interactieve show met Piraat Bo en Kapitein Kris op een spannend schattenavontuur, behaal je piratendiploma en ga na de show op de foto!

De show 
Schip Ahoy piraten! Wie wil er nou geen échte piraat zijn? Ga tijdens de show op schattenjacht met Piraat Bo en Kapitein Kris. De over-over-overgroot opa van Kapitein Kris was 200 jaar geleden al kapitein op zijn eigen piratenschip. Hij heeft ooit een echte zeeroversschat gevonden, maar het is hem nooit gelukt om hem open te krijgen. Door middel van opdrachten, zingen en dansen proberen de twee stoere piraten de schatkist te openen. In de schat zitten de mooiste juwelen, goudstukken en échte Piratendiploma’s voor Piraat Bo, Kapitein Kris en de piraten in de zaal.

Zou het Piraat Bo en Kapitein Kris lukken om de schat te openen? Als het ze lukt, dan krijgen alle kinderen een écht piratendiploma.

Meet-and-greet
Na de show mogen alle kinderen met Kapitein Kris en Piraat Bo op de foto tijdens de meet-and-greet.

Duur show 
Circa 30 minuten

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 595,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: € 0,75 per kilometer
Aantal personen: 2 acteurs en 1 technieker

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Amsterdam reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;