Hippe Sinterklaasshow


Een interactieve show voor de hele familie met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten.

Tijdens de interactieve en muzikale Sinterklaasshow is Bakkers Piet een pepernotentaart aan het bakken in haar keuken. Zing Piet mag haar daarvoor één keer meehelpen. Bakkers Piet legt haar uit hoe je een perfecte pepernotentaart kunt bakken. Een beetje suiker, meel en speculaaskruiden…

Het gaat helemaal mis als Lol Piet de grote pepernotentaart in de kluis legt en de zware deur van de kluis dichtvalt. De Hippe Pieten hebben nu geen pepernotentaart meer voor het feest van Sinterklaas. Sinterklaas mag er niet achter komen dat de pepernotentaart in de kluis ligt.

Hoe zorgen de Hippe Pieten ervoor dat de taart op tijd uit de kluis komt voordat het grote feest begint? Samen met de kinderen en Sinterklaas gaan ze dansen, zingen en bewegen. Zou het hen lukken om de kluisdeur op tijd te openen?

Wat boek je
- Een show van 60 minuten
- Een meet-and-greet met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten na afloop van de show van ongeveer 30 minuten
- Geluid tot 100 personen

Waarvoor geschikt
De Hippe Sinterklaasshow is bedoeld voor bedrijven, intochten en andere evenementen rondom het Sinterklaasfeest.

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 995,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,50 per kilometer gerekend.
Aantal personen: 4 acteurs en 2 personen voor de techniek

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Amsterdam reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;