Hippe Sinterklaasshow


Een interactieve show voor de hele familie met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten.

Dit jaar rijdt Sinterklaas jouw event niet voorbij. Sinterklaas viert daar, samen met zijn Hippe Pieten, zijn verjaardagsfeest. Deze interactieve show met oude bekende en nieuwe Sinterklaasmuziek is geschikt voor bijvoorbeeld bedrijven.

Groots probleem!

Bakkers Piet maakt heerlijke chocolademelk klaar en Lol Piet leert de nieuwste Sinterklaasliedjes. Maar dan gaat het mis. Het muziekboek valt in de chocolademelk en de muzieknoten zijn niet meer te lezen. Met opdrachten moeten de Hippe Pieten ervoor gaan zorgen dat de muzieknoten weer leesbaar worden, zodat ze uiteindelijk de Sinterklaasliedjes weer kunnen zingen. Als alle kinderen helpen, dan komt het hopelijk toch nog goed. Als Sinterklaas dan aankomt kan zijn verjaardag gewoon gevierd worden.

Inclusief:
Sinterklaas en 2 Hippe Pieten
1 technieker
Geluid tot 100 personen
60 minuten show en maximaal 30 minuten meet-and-greet*

*Meet-and-greet is bedoeld voor het uitdelen van cadeau’s en het maken van foto’s per gezin. In overleg kan er extra tijd worden geboekt voor het voorlezen uit het boek.

Extra bij te boeken
Meerdere Hippe Pieten
Meerdere Ballonnen Pieten
Meerdere Glittertatoeage Pieten

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 1195,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: € 0,75 per kilometer
Aantal personen: 3 acteurs en technieker

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Aalsmeer reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;