Hippe Sinterklaasshow


Een interactieve show voor de hele familie met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten.

Dit jaar rijdt Sinterklaas jouw event niet voorbij. Sinterklaas viert daar, samen met zijn Hippe Pieten, zijn verjaardagsfeest. Deze interactieve show met oude bekende en nieuwe Sinterklaasmuziek is geschikt voor bijvoorbeeld bedrijven.

De Pieten zijn nog druk bezig met de laatste voorbereidingen voor Pakjesavond; de cadeaus worden beplakt met strikjes, de chocoladeletters worden afgewerkt en de laatste lading snoep wordt gebakken in de oven van Bakkers Piet. Maar dan gaat het mis. Lol Piet heeft stiekem al het snoep voor de kinderen opgegeten. Gelukkig hebben de Pieten een goed plan: Ze bouwen een snoepmachine. Een snoepmachine die duizenden kilo’s per seconde kan bakken. Maar werkt de snoepmachine wel zo goed al zij hopen? Sinterklaas heeft er zo zijn bedenkingen bij… De Pieten zingen samen met de kinderen de bekendste en leukste Sinterklaasliedjes voor Sinterklaas. Je weet wat Sinterklaas zegt: ‘Alles komt altijd goed!’

Inclusief:
Sinterklaas en 2 Roetveeg Pieten
1 technieker
Geluid tot 200 personen
45 minuten show en maximaal 30 minuten meet-and-greet*

*Meet-and-greet is bedoeld voor het uitdelen van cadeau’s en het maken van foto’s per gezin. In overleg kan er extra tijd worden geboekt voor het voorlezen uit het boek.

Extra bij te boeken
Strooigoed

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 1495,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: € 0,75 per kilometer
Aantal personen: 3 acteurs en technieker

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Aalsmeer reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;