Clown Flop & Juf Sas show


Boek Clown Flop & Juf Sas voor een te gek feest met zingen, dansen en veel interactie.

Deze show is coronaproof te boeken!

Hieper de piep hoera! Juf Sas is jarig en dat moet groots gevierd worden. Maar dat moet wel geheim blijven, want Clown Flop organiseert samen met de jongens en meisjes een verrassingsfeest voor haar! 

Clown Flop wil ervoor zorgen dat Juf Sas er tip top uit zal zien op haar verjaardag. Daarom bedenkt hij een plannetje om de allermooiste witte jurk van Juf Sas te gaan wassen. Maar dat gaat fout. De jurk komt roze uit de wasmachine. Hoe moet Clown Flop dat samen met de kinderen gaan oplossen zonder dat Juf Sas erachter komt? 

Samen met de kinderen gaat hij een plannetje bedenken om de jurk weer wit te krijgen. Natuurlijk wordt er, terwijl er wordt gezocht naar een plannetje, veel gezongen, de echt Clown Flop quiz gespeeld en wordt er gezorgd voor veel interactie. Na de show kan iedereen met Clown Flop & Juf Sas op de foto.

Boek Clown Flop & Juf Sas voor een te gek feest met veel interactie!!

Wat boek je:
- 60 minuten show inclusief meet-and-greet

Inclusief:
- Geluid tot 100 personen

Eventueel kan deze show meerdere keren per dag herhaald worden.

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 750,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,30 per kilometer gerekend.
Aantal personen: 2 acteurs en 1 techniekman

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Amsterdam reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;