Peter en Wolf


Met zelfgemaakte poppen in tafeldecor speelt GordijnOpzij het wereldberoemde muzikale sprookje van Sergei Prokofjev. Het verhaal over Peter die een wolf te slim af is. Ook gaat het over niet bang zijn en vriendschap. Alle personages worden vertegenwoordigd door een muziekinstrument uit het orkest. Zo wordt een eigen wereld gecreëerd met poppen en muziek. Twee spelers vertellen en spelen deze voorstelling. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

GordijnOpzij speelt interactieve voorstellingen met poppen die gaan over de grote en kleine dingen in het leven. De verhalen zijn voor kinderen, soms voor grote mensen en soms voor allebei. Met poppenspel komt elke fantasie en elke werkelijkheid tot leven komen. Ik speel meestal samen met andere spelers. Soms in en vóór een poppenkast of met objecten en poppen in een decor op tafel. Ook heb ik een klein 'kijkdoos' theater waarin zich hele verhalen afspelen. Onmisbaar is daarbij de interactie met het publiek.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;