Olifantje in het bos


Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los, zingen de kinderen. Maar wat nou als het olifantje wél zijn mama kwijtraakt? Samen met twee musici van het Epos Ensemble maakt het olifantje allemaal vrolijke en spannende dingen mee. In deze voorstelling bepalen de kinderen de loop van de voorstelling! Samen met het olifantje komen ze allerlei dieren tegen en worden ze gevraagd mee te zingen, spelen, tellen en noem maar op!

De voorstelling begint en eindigt met een klein gesprekje, juist voor de kinderen die nog niet zo vaak naar een live voorstelling zijn geweest. Zit je lekker? Heb je al eens een voorstelling gezien? Ken je deze instrumenten al? Durf je mee te zingen?

Olifantje in het bos is volledig coronaproof!

De voorstelling wordt gespeeld door twee musici van het Epos Ensemble in een wisselende bezetting. Zo kunnen we elke dag van de week bij u langskomen op school, in het theater, in de bibliotheek, en waar u maar wilt!

Duur: ca. 30 minuten

Prijs: in overleg
Voor scholen is er een gratis lespakket beschikbaar.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Het Epos Ensemble maakt kinder- en gezinsvoorstellingen waarin verhalen en klassieke muziek tot één geheel worden verweven. Op een speelse manier prikkelen we de fantasie en empathie van kinderen, betrekken we ze actief in ons verhaal en laten ze tegelijkertijd kennismaken met de kleurrijkheid van (moderne) klassieke muziek en blaasinstrumenten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;