Danstheater TiNaNiNaNi

TiNaNiNaNi is een dans-mimetheatergezelschap gevestigd in Nederland en bestaat al sinds 1997. Jarenlang was TiNaNiNaNi voornamelijk actief in het buitenland en werd erwereldwijd getoured met  verschillende kidnervoorstellingen. Sinds 2020, vormen Ari Peterse (oprichter TiNaNiNaNi, mimespeler en regisseur) en Kamee Frieling (dansers en choreograaf) samen de artistieke leiding van het gezelschap. Ze bieden duo voorstellingen maar werken ook samen met andere artiesten, zoals muzikanten, dansers, zangers en acteurs. Bijzondere samenstellingen van artiesten waarbij veel vakervaring meegenomen wordt naar het podium. 

Bijzonder aan hun werk is het samensmelten van de dans en poëzie, waardoor je meegenomen wordt in een andere wereld. De voorstellingen worden dan ook vaak ervaren als poetisch, magisch en hoopvol. 

TiNaNiNaNi maakt locatie theater, zaalproducties, voorstellingen voor ouderen en kindervoorstellingen. Daarnaast maken ze soms ook projecten in opdracht.

Zij werken met uiteenlopende thema's zoals: prestatiedruk/ rad race van het leven, natuur en klimaat, geschiedenis, literatuur, verwondering, 

Hier vindt je wat wij allemaal doen: https://www.tinaninani.com/ 

Meer weten? stuur ons gerust een mailtje: company.tinaninani@gmail.com 

1 voorstellingen gevonden van Danstheater TiNaNiNaNi

TRAP NAAR DE HEMEL

TRAP NAAR DE HEMEL

Danstheater TiNaNiNaNi
Dansvoorstelling
;