Circus Blixem

Mandy;

Via een pedagogische dansopleiding ben ik uiteindelijk in het sociale circus beland. Zo bewoog ik mij een aantal jaar tussen Circus Elleboog en Circus Werkplaats Boost voordat ik mij volledig ging focussen op BLIXEM en uiteindelijk op onze interactieve kleuter voostellingen.

Daar vond ik de mogelijkheid om met kinderen te werken die net als ik makkelijker en met meer plezier konden leren door beweging en fantasie. En dit in een omgeving zonder druk of verwachting! Een paar jaar later heb ik mij verder gespecialiseerd in de discipline balans en biomechanica aan Ecole National du Cirque Montreal, bij STREB lab for action mechanic's in NYC en door een stage bij de Palestijnse Circus School in Birzeit. 

MEL

In Menorca heb ik de opleiding tot clown gedaan aan de Bonts International Clownschool. Een clown zeilt mee met de emoties en gebruikt deze emoties om iets verwonderlijks, onverwachts of nieuws te creëren en delen. Een clown speelt met verbeelding, fantasie en ziet iets steeds van een andere kant. Met jonge kinderen werk ik bij BLIXEM zo aan het aanwakkeren van verbeelding, nieuwsgierigheid en magie.

1 voorstellingen gevonden van Circus Blixem

EvenwichtZIN

EvenwichtZIN

Circus Blixem
Meespeelvoorstelling
;