Prins Gezocht!


Prins Gezocht! is gebaseerd op het sprookjes Prinses Ishana van Overzee van Janneke Schotveld uit het boek De Kikkerbilletjes van de Koning. Het stuk gaat over een eigenwijze prinses die moet trouwen, want haar ouders zijn burned out en willen met pensioen. Maar op Prinsen Tinder is dat nog een hele opgave. Want hoe weet je nou wanneer je echt verliefd bent? Voor kinderen (en ouders!) verwarrende thema's als verliefd worden, gezinsdynamiek en opgroeien spelen een grote rol. Kennen we niet allemaal de worsteling van wat er van je verwacht wordt versus je hart volgen?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Vorig seizoen maakte Bartho Braat en Carlijn van Ramshorst de succesvolle jeugdvoorstelling GROEI!, die lovend werd ontvangen. Voor deze voorstelling sluit Claire Schuyffel aan als actrice. Charlotte Besijn tekent voor de regie. 

Over de makers: De ouders zullen Bartho kennen als Jef in GTST. Carlijn is bij de kinderen bekend van het populaire tv programma Huisje Boompje Beestje. Claire speelde in de voorstelling Warhorse en diverse kinderprogramma’s. Charlotte werd 14 jaar geleden regisseur bij GTST, na haar carrière als actrice. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;