Kapitein Wonder Piratenshow


De meest coole en magische Piratenshow met spannende trucs, vuur, gekletter van zwaarden, een bijzondere papegaai, mooi decor en meer. Kapitein Wonder zit al een tijd niet meer op de wilde vaart, maar vertelt graag over zijn bijzondere avonturen. Temidden van enkele overblijfselen van zijn schip, waaronder het stuurwiel en kraaiennest, neemt hij de kinderen mee op avontuur tijdens zijn zoektocht naar de schat op het spookachtige Botteneiland. Durf jij mee te gaan op reis? 

Duur: circa 60 minuten

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Wil Wonder is een vrolijke, vlotte, fantasierijke en zeer (kind)vriendelijke goochelaar en entertainer, die werkt bij Magic Smiling World (= Magisch Lachende Wereld).
Hij vindt het heel leuk om jong en oud te verbinden en te verblijden en weet klein en groot mee te nemen in wonderlijke en magische avonturen.

Wil Wonder is lid van de Nederlandse Magische Unie en ook al meer dan tien jaar als vrijwillig goochelaar actief bij Stichting Magic Care.

Waarom kiezen voor
Wil Wonder?

  • Zeer (kind)vriendelijk, oog en oor voor klein en groot;
  • Representatief en professioneel;
  • Geen 'routineklus', maar afstemming op uw wensen en programma's op maat;
  • Originele en creatieve trucs die zeer tot de verbeelding spreken;
  • Magie die verder reikt, met verbindende en verblijdende elementen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!