Zoemmmmm!


LET OP: Deze voorstelling is tijdelijk niet te boeken

Theatergezelschap Mar&Co

Zoemmmmm!

Op een nacht stapt Jacob Klaproos in het schilderij “de Schapenwei”. Hij komt terecht in een fantasiewereld met mensgrote pratende insecten, zoals Mw. Blijdebij en Vlaflip Vlinder. Jacob leert veel van ze en komt er achter dat deze vreemde insecten helemaal niet zo veel van mensen verschillen…..

De voorstelling Zoemmmmm! is een mix van educatie en entertainment (edutainment), waarin kinderen kunnen meespelen. Zoemmmmm! is geïnspireerd door het verhaal “Erik of het Klein Insectenboek” van Godfried Bomans en wordt muzikaal ondersteund door live piano muziek.

De voorstelling is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar en ook voor hun ouders/volwassenen zeer geschikt.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds februari 2005 ontwikkelt en produceert Marco van Veldhuizen met zijn Theatergezelschap Mar&Co voorstellingen, die mede gebaseerd zijn op improvisatie voor en met kinderen. Een aantal bekende voorstellingen zijn Improela, Zoo(i)!, Zeemeerminge en Zoemmmmm! (geïnspireerd door het verhaal van Eric of het Klein Insektenboek). Deze zijn o.a. gepresenteerd als activiteit bij tentoonstellingen van het Museon in Den Haag. Daarnaast verzorgt het gezelschap Hotspot Speed Tours, thematische Weetjes Warming Up’s en andere verrassende theatrale activiteiten in samenwerking met o.a. Museon, Dunea, Simavi en WNF. De spelers van Mar&Co zijn geroutineerde improvisatoren van verrassende pluimage en onbeperkte mogelijkheden. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;