Stippieshow

DE STIPPIESHOW

Coen van Vollenhoven en Esther Splithof zingen liedjes en vertellen verhalen over de verschillende muzikanten in de insectenband van Stippie. Het publiek doet mee met gekke pasjes, gebaren en geluiden. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met een grote trommel, shakers en de bijzondere toonladder van Toon Fladder.

Coen schreef de liedjes en Esther bedacht het decor. Samen hebben zij de show sinds 2014 op diverse kinderdagverblijven, lagere scholen en tijdens markten en festivals opgevoerd.

De Stippie Show past ook prima in het educatieve kunstmenu als aanvulling op bijvoorbeeld een project over de insectenwereld en de natuur om ons heen.

Bij peuters en kleuters komt de show het best tot zijn recht, als je de kinderen voorbereidt op wat er komen gaat. Wanneer je de Stippie Show voor je school of kinderdagverblijf boekt, sturen we daarom vooraf de CD op en instructies over de bijbehorende bewegingen. Oefen hier vooraf mee zodat de kinderen tijdens de show de liedjes kunnen meezingen. Dat maakt het feest compleet!

1 voorstellingen gevonden van Stippieshow

Stippieshow

Stippieshow

Stippieshow
Muziektheater
;