Interactieve Sinterklaasshow - voorprogramma


Deze interactieve en spetterende sinterklaasshow van entertainer Sander Ketels kenmerkt zich door de inmiddels gouden formule van komisch goochelen, leuke
sketches, herkenbare Sinterklaas liedjes en een hilarische buikspreekact. Sander krijgt dus niet alleen bezoek van Sinterklaas, want hij neemt ook Charlie, het brutale buurjongetje, mee. En dat Charlie een grappig en brutaal mannetje is merkt het publiek snel genoeg.

Het is een vrolijke en energieke Sinterklaasshow die je aan de lopende band laat lachen, zingen en meedoen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze Sinteractieve show is voorzien van een showdecor en professioneel geluid. Indien gewenst verzorgen wij ook het geluid en de opkomst van Sinterklaas.

Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke Sinterklaasshow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één uur lekker gek doen.

Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten.
Anders is in overleg ook mogelijk. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Sander Ketels werd geboren op 5 september 1993 in Zevenaar. Na jarenlang thuis ‘optreden’ voor familie en kennissen als Clown Bassie, had Sander op 12 jarige leeftijd zijn eerste echte schnabbel als clown voor een evenementencircus uit Den Haag. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts, DJ shows en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten.

In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig feest en evenement voorzien van entertainment. Hij mag grote bedrijven waaronder de Efteling tot zijn klantenkring rekenen, hij was meerdere keren op televisie bij onder anderen Paul de Leeuw, Jandino Asporaat, Harm Edens, RTL Late Night en het NOS journaal, en hij wordt door veel jonge collega’s die net beginnen als hun voorbeeld gezien. Sander doet het werk nog steeds met heel erg veel plezier. ‘Soms vraag ik mij af wie het nou leuker vind. Ikzelf op de bühne of de kinderen in de zaal’ aldus de beroepsentertainer. Met zijn unieke en afwisselende shows vol humor en interactie bewijst deze allround entertainer steeds weer zijn uitzonderlijke klasse.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;