Jan Klaassen als hulp-Sinterklaas


Katrijn wil de Sint graag helpen en heeft samen met Jan Klaassen de cadeautjes ingepakt. Jan Klaassen zal ze rond brengen en krijgt gelukkig hulp, maar die pakt alle cadeautjes weer uit en dat leidt uiteraard tot grote paniek. De voorstelling 20 tot 30 minuten en speelt uiteraard rond de sinterklaasperiode. De voorstelling speelt in de grote poppenkast. Vanaf 3/4 jaar.


Boekingsprijs: 650 euro, 2e voorstelling zelfde dag en plaats 50% korting.
Groepgrootte per voorstelling: max 70 kinderen
Verduistering niet noodzakelijk

Spel en  verhaal: Marco Kalkman

Speeloppervlak: 3x2 meter. Hoogte 2.20 meter. 
Benodigdheden: stopcontact
Wij hebben zelf licht en geluid. 

Wij kunnen ook zelf stoelen meebrengen. 1 euro per stoel, (maximaal 50)

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Ojee, wordt er gevochten? Nee hoor. Ons vaste theater is op een historisch schip. En dat schip heet de Fighter, daarom heten wij zo.

Wij maken traditioneel poppentheater, in de poppenkast. Enkele voorstellingen vallen zelfs onder het Nederlands Immaterieel Erfgoed.

De vaste bespeler is Marco Kalkman.Gemiddeld geven wij zo'n 200 voorstellingen per jaar, in ons eigen theater en reizen door het hele land.

Voor voorstellingen op scholen, festivals en in theaters hebben wij een grote reizende poppenkast. Voor kleinere ruimten, zoals een klaslokaal, of in een tuin hebben wij het tafeltheater. Voorstellingen bestaan uit poppen-, marionetten- en schimmentheater.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;