Geheel op Eigen Wijze! (kinderboekenweek '24)


Geheel op Eigen Wijze! is de nieuwste voorstelling van Meester-Goochelaar Lars van Tuijl. Deze magische, fantasierijke en interactieve kindervoorstelling staat geheel in het thema van de Kinderboekenweek 2024: Lekker Eigenwijs. 
De kinderboekenweek loopt van 2 t/m 13 oktober 2024.


Show omschrijving
De 3 belangrijke basisregels van de goochelkunst:
- Laat nooit dezelfde truc twee keer achter elkaar zien.
- Vertel aan niemand hoe je trucs werken.
- Doorzagen doen we van links naar rechts, nooit van onder naar boven...

Wat nou regels! Meester-Goochelaar Lars van Tuijl is lekker eigenwijs en lapt voor deze ene keer alle regels aan zijn laars met deze interactieve, grappige en originele goochelvoorstelling.

Vergeet alles wat je denkt te weten van goochelaars! Oké vooruit, ook deze voorstelling van Lars bestaat uit een combinatie van toffe, visuele acts op muziek, leuke grapjes en interactie met de kinderen, maar voor deze keer doet Lars dat natuurlijk... Geheel op Eigen Wijze!

Dit is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen!


Wie is Meester-Goochelaar Lars van Tuijl?
Jarenlange ervaring als leerkracht en jarenlange ervaring als goochelaar. Dat maakt van Lars van Tuijl een echte meester-goochelaar!
Lars werkt 3 dagen per week in een groep 3/4/5, maar weet net zo goed kleuters als bovenbouw leerlingen te boeien met interactieve én leerzame shows. Speciaal ter gelegenheid van de kinderboekenweek maakt Lars zijn agenda leeg om weer een hoop scholen te kunnen bezoeken. En dat is nodig ook, want de agenda van Lars was in 2022 en 2023 geheel volgeboekt. 


Informatie
Deze voorstelling:
* duurt +/- 45 a 50 minuten.
* komt inclusief een professioneel geluidssysteem geschikt voor +/- 250 personen en op maat gemaakte decorstukken in thema.
* komt in een (groep 1 t/m 4) en bovenbouw (groep 5 t/m 8) variant. Deze verschillen inhoudelijk van elkaar.
* maakt leerlingen enthousiast over verhalen en boeken.
* kan meerdere keren opgevoerd worden (op dezelfde dag en locatie) voor een gereduceerd tarief.
* is geproduceerd met het oog op de kinderboekenweek 2024, maar is inhoudelijk ook uitermate geschikt voor elk ander moment in het schooljaar.


Prijzen:*
€495,-     (eerste voorstelling)
€250.-      (meerprijs voor een tweede voorstelling op dezelfde dag en locatie)
*excl. 9% btw, reiskosten (m.u.v. betaald parkeren) zijn inbegrepen. 


Wist je dat...
...tijdens de kinderboekenweek van 2023 onze voorstelling "De Verborgen Kamer" door het hele land maar liefst 30 keer werd opgevoerd in 2 weken tijd! Onder andere in: Amsterdam, Bennebroek, Utrecht, Maarheeze, IJsselmuiden, Wassenaar, Rosmalen, Almere en Hengelo.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Wie is meester-goochelaar Lars van Tuijl?
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring in het werkveld maken van hem een terechte meester-goochelaar.

Lars is een graag geziene artiest op scholen/bso’s, (zomer)kampen en kinderevenementen. Zijn shows zijn uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Koningsdag en de laatste schooldag. Maar ook tijdens de Kinderboekenweek en de Week van de Mediawijsheid sluiten zijn shows naadloos aan op het thema. Ieder jaar een nieuwe show!
Daarnaast ontwikkelt Lars zelfs educatieve shows waarin o.a. thema's zoals recycling/duurzaamheid, anti-pestgedrag en de ontdekking van het heelal centraal staan.

Tijdens de show zitten kinderen en hun begeleiders niet alleen op het puntje van hun stoel, ze doen juist veelvuldig mee! Ze mogen bewegen, helpen en lachen omdat zij net zoveel onderdeel uitmaken van de show als Lars zelf. Natuurlijk is het voor de kinderen dan geen enkel probleem om tijdens de trucs die Lars zelfstandig vertoond betrokken en ademloos toe te kijken! En wat is er toch aan de hand met die juf of meester? Die lijkt plotseling te beschikken over verborgen talenten…

Leuk om te weten:

* De voorstellingen van Lars zijn inhoudelijk af te stemmen op elke leeftijd. Een aparte show voor onder-, midden- en bovenbouw? Geen probleem.

* Decor en professionele geluidset geschikt voor +/- 250 toeschouwers standaard inbegrepen

* Een speciaal afscheid of een warm welkom? Een kind of leerkracht in het zonnetje zetten? Een spectaculaire opening voor een nieuw gebouw of een naamswijziging? Maatwerk is mogelijk!

* Lars van Tuijl was o.a. te zien in het populaire educatieve tv-programma De Buitendienst.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;