"Sinterklaas is Ontvoerd"


Alle voorbereidingen zijn gemaakt. De slingers zijn opgehangen; de stoel is versierd en de ballonnen zijn opgeblazen. Nadat de liedjes zijn
gerepeteerd, wachten Kevin “De Verhalenverteller” en de kinderen gespannen op de komst van Sinterklaas. Maar… Hij komt niet!

Plots gaat de telefoon. Het blijkt de ontvoerder van Sinterklaas te zijn. Hij heeft een hekel aan Sinterklaas en een plan verzonnen om wraak
op hem te nemen. Samen met het publiek moet Kevin “De Verhalenverteller” drie raadsels oplossen om Sinterklaas te kunnen bevrijden. Alleen dan kan het feest doorgaan!

“Sinterklaas is Ontvoerd” is een spannende voorstelling vol raadsels en Sinterklaasliedjes. Lukt het Kevin en zijn publiek om Sinterklaas
te bevrijden?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Het personage Kevin "De Verhalenverteller" is per toeval ontstaan, toen Kevin Doesburg het verhaal van "Joris en de Draak" moest vertellen op een evenement van scouting. Sindsdien is hij constant in ontwikkeling geweest en uitgegroeid tot een personage, dat met zijn verhalen kinderen weet te boeien.

Kevin Doesburg is begonnen als leerling op circusschool Tefredo, waarna hij zichzelf is gaan verdiepen in de wereld van het circus en theater. Nu, ruim dertien jaar later, staat hij nog steeds op de bühne en in de piste, waar hij de verschillende werelden van theater en circus met elkaar in contact brengt.

En de circusschool waar hij ooit als leerling begon, is nu de plek, waar hij zijn kennis overdraagt aan een nieuwe generatie kinderen.

Kortom, een artiest in hart en nieren ...

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;