Stijn & Nienke Challenge show


Stijn & Nienke zijn een muzikaal duo. Ze houden van zingen en interactie met het publiek. Stijn & Nienke zijn te boeken met hun Challenge show en als presentatieduo. Ook denken ze graag met je mee om een show op maat te maken. Op YouTube en Spotify vind je hun singles 'Vrienden' en 'La La Vrij'.

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden:

Challenge show
De Challenge show van Stijn & Nienke is een muzikale en interactieve show voor kinderen en hun ouders. Ze nemen de ene na de andere uitdaging aan, samen met het publiek. Wie zal er vandaag gaan winnen?
Inclusief: decor, geluid tot 100 personen, een technieker, 60 minuten show inclusief meet-and-greet met Stijn & Nienke

Tarieven
Prijs: vanaf €995,- excl. 9%  btw
Reiskosten: € 0,75 per kilometer

Presentatieduo
Stijn & Nienke zijn het perfecte duo om je programma of show op je evenement te presenteren. Vooraf bespreken we alle ins en outs met je door, zodat zij zo goed mogelijk zijn afgestemd op je programma en publiek.
Inclusief: afhankelijk van je wensen
Prijs: op aanvraag

Show op maat
Stijn & Nienke denken ook graag met je mee over de invulling van hun show op je evenement. Zij stemmen deze graag af op je wensen, waarbij interactie met het publiek altijd hoog in het vaandel staat!
Prijs: op aanvraag

Boeken?
We kijken graag met je mee welke optie het beste bij jouw evenement past. Stuur ons vrijblijvend een bericht.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment voor staat. Vanuit Aalsmeer reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Flop & Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;