HOE DAN? (basisonderwijs)


Tim Horsting speelt: HOE DAN?

 

Optische illusies, verborgen patronen, gekke taal. in het dagelijke leven wordt je de hele tijd voor de gek gehouden. Ga mee op onderzoek!

Is het wetenschap of vingervlugheid? En hoe makkelijk laat jij je voor de gek houden? Kom er achter in deze spannende en leerzame voorstelling vol magie. 

Onmogelijke ontsnappingen, verassende voorspellingen, gekke gedachtelezen en een finale waarbij je je hoofd wel vier keer zo groot ziet worden! Dat moet je zien om te geloven! 

Deze voorstelling zit boordevol humor én 100% interactief.

Als of je "Mindfuck" zelf meemaakt!

Deze voorstelling speel ik voor het basis en voortgezetonderwijs. Voor het voortgezet onderwijs ga ik wat meer in op de theorie en het educatieve gedeelte. Hierin leg ik de technieken bloot die goochelaars en bijvoorbeeld televisie/reclamemakers gebruiken om jou voor de gek te houden. Voor het basisonderwijs houd ik de voorstelling iets luchtiger door er wat meer kleurrijke illusies aan toe te voegen. 

Duur voorstelling: 50 minuten

Opbouw: 1 uur

Afbouw: 30 minuten

Eerste voorstelling: €750, Tweede: €450 Derde: €250

De prijs is exclusief 9% BTW

Ik bereken geen reiskosten binnen Nederland (MUV de Waddeneilanden)

Vragen, opmerkingen, meer informatie? Neemt u dan met mij contact op.  Ik streef er naar om uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden. 

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar, theatermaker en vuurspuwer. Hij was te zien op festivals, theaters, evenementen, pretparken en musea door heel Europa. Hij was te zien op TV met Uri Geller én bij Holland's Got Talent, in de Efteling als "Magische Ali" en hij speelde meer dan 70 voorstellingen in Dubai. Zijn stijl is rock'n roll, interactief en met heel veel humor. Zijn trucs zijn niet bedoeld om mensen in de maling te nemen maar om ze écht iets magisch te laten beleven.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar. Hij was te zien op evenementen, festivals, pretparken en theaters door heel europa. Op TV met Uri Geller en als "magische Ali" in de Efteling. In 2017 speelde hij meer dan 70 voorstellingen in Dubai. Zijn stijl is energiek, interactief met een vleugje rock'n roll en heel, heel veel humor.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;