Freestyle Voetbalshow


Smaakmakend en entertainend voor elk publiek! Technisch, creatief en stijlvol zijn de balkunsten die we laten zien. Met een combinatie van freestyle, muziek en dans doen wij menig oog verbazen. De freestyle voetbalshow is geschikt om een invulling te geven aan ieder evenement. Met een Freestyle voetbalshow maakt u de juiste keuze om uw doelgroep een onvergetelijk moment te geven. Een Freestyle voetbalshow zal zeker alle aandacht trekken. Bij Freestyler Josh bent u aan het juiste adres om de beste freestyle voetballers in te schakelen voor voetbalentertainment.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Joshua Agteres en ben opgegroeid in het Overijsselse dorpje Wilsum. Als jongste uit een gezin van vijf kinderen kreeg ik met twee voetballende broers op vroege leeftijd de balfeeling mee. Vanaf mijn veertiende jaar hield ik mij specifiek bezig met freestyle voetbal. Hierbij probeerde de moeilijkste trucs uit, observeerde ik mezelf kritisch en streefde naar perfectie. Mijn opnames die ik destijds had geplaatst op social media platformen werden bekeken en zorgden voor mijn eerste uitnodigingen. Zo maakte ik mijn TV-debuut in een commercial van Nuon en mocht ik een optreden verzorgen op het hoofdpodium tijdens de EO Jongerendag in 2009. Binnen korte tijd waren er diverse opdrachtgevers en ben ik een eigen bedrijf gestart, genaamd; Freestyler Josh. Aanvragen liepen uiteen van optredens in een stadion tot een freestyle clinic in een jeugdgevangenis.

Vanaf dat moment ging het voor mij twee kanten op; Entertainment en Onderwijs. Door de vele voetbal-uitnodigingen en mijn achtergrond in het onderwijs heb ik er in 2012 voor gekozen mijn Trainer/Coach-diploma binnen te halen en diverse cursussen te volgen. Door de vele uitnodigingen binnen Freestyler Josh kwam ik in aanraking met diverse voetbalscholen, voetbaltrainers en techniektrainers. Vaak zag ik dat de bedoelingen op en top positief waren, maar iedereen op volledig eigen wijze de voetbal techniektrainingen uitzet zonder dit onderbouwd te hebben. De één heeft iets gezien op een DVD, een ander krijgt een techniek-trainigsvorm van de HJO doorgespeeld en nog een ander volgt een trainer op YouTube. Ik was één van die trainers tot ik in aanraking kwam met Rene Meulensteen zelf. Ik volgde een 3-daagse cursus waarbij ik de theorie en praktijk in ging. De visie van Rene Meulensteen sprak mij enorm aan, omdat er naast een duidelijke structuur op een simpele en logische manier beredeneerd is. Vandaag de dag is deze voetbalmethode mijn basis en combineer ik dit met een mix van pedagogisch onderwijs, freestyle en braintraining.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;