Flora Explora


Flora Explora is een ontdekkingsreiziger in de verbeeldingswereld van de natuur. Ze reist in haar eigen gemaakte filmwereld die opgebouwd worden vanuit miniatuur decors gemaakt in oude reiskoffers. Door de koffers live te filmen en in beweging te zetten komen de werelden op hetzelfde moment op een magische manier tot leven. De verbeeldingskracht wordt nog vergroot door soundscapes die live gebouwd worden door een muzikant. Deze geluiden en muziek versterken de sfeer en emotie in de beelden. Daarnaast wordt een deel van het verhaal verteld in de liedjes.

De eerste en/of tweede voorstelling is samen 1060 euro, de derde voorstelling is 350 euro. In een speelzaal op school spelen we voor maximaal 90 leerlingen per keer.

Reiskosten zijn 0,42ct per km vanaf Breda.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Leonie is multi disciplinair kunstenaar en zangeres. Voor de voorstelling "Flora Explora" werkt ze samen met muzikant Eric Wels waarmee ze de composities voor de liedjes in de voorstelling maakte en met muzikant Bram Schouw maakt ze live muziek op het toneel. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;