Duizend en één nacht: Bezoek van de Sultan


Op zoek naar schatten uit het verre oosten? Het land van duizend en één nacht, rijke sultans en kamelen. Dan ben je in de winkel van Amir op het juiste adres.

Amir verkoopt de mooiste spullen voor de mooiste prijs. Alleen niet vandaag, vandaag ontvangt hij een brief, de sultan komt een bezoek brengen aan zijn winkel. Amir heeft het daarom ontzettend druk met het poetsen van alle spullen, zo druk dat hij per ongeluk ook de magische olielamp poetst. 

Het gevolg, een boze geest die Amir drie opdrachten geeft. Wanneer hij slaagt mag Amir één wens doen. Wanneer hij vaalt zal Amir de plaats in nemen van de geest. Zal het Amir samen met alle kinderen lukken om deze opdrachten goed te vervullen voor dat de sultan arriveert? 

Een vrolijke kindervoorstelling vol interactie, goocheltrucs en met de liedjes: 
“Hallo mijn naam is Amir” en “Help wat heb ik gedaan”

Informatie:
Doelgroep: Kinderen van 4 t/m 10 jaar
Thema: Oosters / Duizend en één nacht / sprookje / toveren
Speelduur: 45 minuten 
Speelvlak: 4m bij 3m 
Geluid: Tot 200 personen
Prijs: € 550,- ex reiskosten
Reiskosten: €0,25 per km vanuit Apeldoorn
Locatie: Binnen en buiten

Wil u deze voorstelling boeken?
Vul het onderstaande contactformulier in en wij neem zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Welkom in de wereld van Factory21

Factory21 is in 2012 opgericht door Alex Helmers en ontwikkeld straattheater en kindervoorstellingen op basis van sprookjes en fantasie. Factory21 staat letterlijk voor de fabriek van de 21e eeuw. Want met oog voor detail bedenken, maken en voer wij ons straattheater en kindervoorstellingen uit. Doordat wij alles zelf creëren en onze focus leggen op kwaliteit en originaliteit, is ons aanbod uniek en nergens anders te vinden. 

Met passie voor entertainment vermaakte Alex al op jonge leeftijd de familie en buurt bewoners in zijn eigen opgebouwde theater. Tijdens zijn opleidingen heeft hij vastgehouden aan zijn passie en dit uitlaten groeien tot Factory21. 

Internationaal worden onze acts en voorstellingen uitgevoerd bij uiteenlopende opdrachtgevers van: festivals, evenementen, beurzen, braderieën, pretparken, vakantieparken, winkelcentra en bedrijfsfeesten. 

Al meer dan tien jaar weten wij het publiek te verwonderen en mee te nemen naar de magische fantasie zodat zij nog vaak zullen terugdenken aan dit bijzondere moment. 

Wij hopen jullie en het publiek snel te mogen verwonderen! 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;