Het Sinterklaasfeest met Clown & Jongleur OkiDoki


Speciaal voor Sinterklaas heeft OkiDoki zich verkleed tot een Piet. Heeft ook OkiDoki zijn schoentje neergezet, een Sinterklaasliedje ingestudeerd en cadeautjes gekregen.  OkiDoki is helemaal klaar voor het Sinterklaasfeest! Echter verkleden tot Piet maakt hem nog geen Piet. OkiDoki is en blijft toch voornamelijk een clown. En zoals men gewend is van Clown OkiDoki zal ook in zijn Sinterklaasvoorstelling het publiek, jong en oud, helemaal worden warmgedraaid met hilarische domme mime, slapstick, clownerie afgewisseld met vernuftig jongleren,  goochelen en ballonnen.  Dit alles met een behoorlijke dosis interactie en improvisatie.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Clown & Jongleur OkiDoki wordt gespeeld door Remco Roelofs. Remco heeft al meer als 20 jaar ervaring met het werken met (10 jaar ervaring in de kinderopvang) en het entertainen (sinds 2001) van voornamelijk kinderen.  Haal je OkiDoki in huis ontmoet je een originele clown en comisch jongleur die met meer dan 100 optredens per jaar weet hoe hij zijn publiek van begin tot eind aan zijn lippen moet laten hangen. Remco is een zeer alround performer die zich in zijn lange loopbaan zeer veel disciplines eigen heeft gemaakt. Goochelen, jongleren, balanceren, ballonnen, muziek, clownerie, improviseren, circusles geven. Dit biedt hem een scala aan mogelijkheden om te zorgen voor afwisselend vermaak voor jong en oud.     

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;