Anne Thijs Stegeman

2017 – 2018 Vooropleiding Theaterschool Utrecht
2018- 2019 Propedeuse behaald
2018- 2022 Bachelor of Cabaret aan de Koningstheateracademie Den Bosch

Tijdens mijn opleiding heb ik de volgende vakken gevolgd: schrijven, solfege, liedtekstinterpretatie, acteurstraining, improvisatie, stem & spraak, dramaturgie, zang, mime, theatermaakprincipes, compositie, artistieke supervisie, zakelijke training, kunstproducties en theateratelier.

Daarbij maakte wij als Koningstheateracademie in het derde jaar ook de kunstproductie ‘Bambi, the Wildlife Musical’ in 2019. Dit is een mooi voorbeeld van het samenkomen van al deze vakken. Ik had in deze productie de hoofdrol . Hierin speelde ik Bambi waarbij ik zong en acteerde. Naast de repetities organiseerde en produceerde ik met mijnklasgenoten ook alles om de voorstellingen heen.

In het derde jaar deed ik mijn aanvraag tot afstuderen. Een cabaretvoorstelling van 20 minuten waarin je moet aantonen dat je vaardig genoeg bent om in het vier jaar af te studeren. Dit haalde ik, waardoor ik in mijn vier jaar kon afstuderen met de voorstelling De Wereld van A tot T.

Ook heb ik in het derde jaar stage gelopen bij het Kindertheater Pietepaf in Den Bosch. Vanaf november 2020 tot en met februari 2021 speelde ik de sprookjes: Roodkapje en de Rode Schoentjes. In totaal heb ik 72 keer mogen spelen. De sprookjes werden geschreven door Pepita Steins Bisschop. 

Tijdens mijn opleiding ben ik mijn bedrijf ‘Anne Thijs’ gestart waaruit ik mijn producties creer. Op het moment ben ik bezig met het maken van kindervoorstellingen, volwassen cabaret en cabaret op maat.

De kindervoorstelling 'Anne Thijs speelt Anne Thijs' (7+) speelt vanaf nu!

Voor vragen mag je mij altijd benaderen door te mailen naar info@annethijs.nl

 

 

1 voorstellingen gevonden van Anne Thijs Stegeman

Anne Thijs speelt 'ANNE THIJS' (7+)

Anne Thijs speelt 'ANNE THIJS' (7+)

Anne Thijs Stegeman
Kindercabaret
;