Circus Kosmos (fantasie vergeet dat nie! 4+)


Bo en Bobby willen met hun ouders op avontuur, maar vader is opgeslokt door zijn computer en werk en hun koopzieke moeder leeft in haar telefoon. ’s Nachts verstoppen Bo en Bobby met behulp van handpoppen Sunny, Starlett en Luna al die stomme robotspullen diep in hun dromen. Nu moeten hun ouders wel mee op avontuur om alles terug te vinden…
In Circus Kosmos prikkelt Muziektheater Briza de fantasie en verwondering van kinderen met een breed scala aan mooie en gekke liedjes waarop gedanst en bewogen wordt en waarin bijzondere instrumenten voorkomen. En natuurlijk zijn er als vanouds bij Briza veel momenten waarop de kinderen mee kunnen doen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Briza is een muziektheatergroep die bijzondere maar ook leerzame musicals maakt voor de jeugd en waarin op een aansprekende wijze gebruik wordt gemaakt van 'live' muziek, een verteller, dans en video-animatie. In de voorstellingen zijn maatschappelijke thema's verwerkt als rode draad. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;