Tijl speelt uit de bus! - Interactieve show


Tijl Damen speelt uit de bus: Interactief Muziektheater vanuit zijn theaterbus. Energieke, afwisselende voorstellingen vol aanstekelijke liedjes, live muziek, humor, acts en veel interactie.

Deze voorstellingen zijn te boeken in heel Nederland en Vlaanderen. 
Slecht weer? De voorstelling kan ook binnen plaatsvinden.
Géén aparte reiskosten.

Beschikbaarheid:
Klik hieronder op het tabblad 'over Tijl Damen'. Daar vindt u de actuele speellijst van Tijl en kunt u zien op welke dagen/dagdelen hij nog beschikbaar is.

Voorstellingen die Tijl 'uit de bus' speelt:
Geschikt voor de hele school:
- Alle dagen feest: Tijl bouwt een muzikaal theaterfeest, geschikt voor afscheid, meester- juffendag, laatste schooldag, jubileum, start schooljaar, andere viering.
- Maestro, Muziek!: In één voorstelling introduceert Tijl een grote diversiteit aan instrumenten. Ieder instrument is aanleiding voor een lied of muzikale act. Het publiek wordt op allerlei manieren actief betrokken.
- De Pensioenshow: Hilarische voorstelling met liedjes en acts. Bij uitstek geschikt om de directeur of leerkracht die met pensioen gaat nog eens flink in het zonnetje te zetten.
- Tijl Damen speelt met publiek!: Knalshow vol aanstekelijke liedjes, acts, humor en veel interactie. Het publiek hoeft niet stil te zitten!
Geschikt voor: groep 1 t/m 4:
- Op de Boerderij: Boer Tijl komt vertellen en zingen over zijn werk op de boerderij. Natuurlijk met de hulp van het publiek!
- Lentekriebels: Een interactieve, educatieve voorstelling over zaadjes die bloemen worden, blaadjes aan de bomen, jonge dieren en lekker buiten spelen.

Praktisch:
- Voorstellingen zowel binnen als buiten mogelijk.
- Buitenvoorstelling: Tijl beschikt over een aggregaat. De voorstelling kan ook op een locatie zonder elektriciteit plaatsvinden.
- Geschikt voor 2-12 jr., kan voor de hele school tegelijk gespeeld worden of opgedeeld in jongere/oudere kind.
- Lengte voorstelling: ca. 45 min.

Indicatie van de kosten (scholen/kinderopvang):
- 1 voorstelling € 900,- Euro
- 2 voorstellingen: € 1350,- Euro 
- Incl. licht/geluid, excl. 9% btw.
In heel NL en BE worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Prijzen voor theaters/evenementen: Op aanvraag

Over Tijl Damen:
Al 15 jaar reist Tijl kriskras door Nederland en Vlaanderen met zijn energieke theatervoorstellingen vol muziek, humor en interactie. Hij speelt op scholen en festivals, in theaters en bij evenementen. Telkens weet hij jong en oud mee te slepen met aanstekelijke liedjes, grappige acts en veel interactie met zijn publiek.
Met ruim 200 schoolvoorstellingen per jaar is Tijl Damen een van de meestgeboekte artiesten in Nederland.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu kleuters zijn, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Tijl speelt zijn voorstellingen in theaters, op festivals en evenementen en bij basisscholen en kinderopvangorganisaties. Zijn voorstellingen zijn geschikt voor zowel het regulier als het speciaal onderwijs. Bij iedere show stemt hij (soms zelfs tijdens het spelen) het niveau, tempo en inhoud af op de mogelijkheden en samenstelling van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en kindervoorstellingen. Inmiddels staat hij al bijna 15 jaar op het podium en speelt hij jaarlijks ruim 250 voorstellingen.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen. Tijl rekent géén aparte reiskosten.

Meer over Tijl Damen vind je op zijn eigen website https://www.tijldamen.com

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door De Pionier op 06 juni 2023 12:12
Hier wil je niets van missen! In kort tijdsbestek neemt Tijl je mee in een bruisend feest van beleving! Luisteren, zingen, dansen, lachen en zelfs presenteren. Voor jong en oud een onbezorgd feestje!
door Oranjevereniging Echtenerbrug e.o. op 14 september 2022 05:05
Ongelooflijk hoe Tijl de kinderen weet te boeien. Hij heeft een zeer goede interactie met het publiek. Ook weet hij de kinderen aan zich te kluisteren. Kortom een aanrader.
door BS Talentrijk, Nijverdal op 21 september 2021 06:54
Tijl heeft vanuit zijn theaterbus op ons schoolplein twee feestelijke, grappige en op de doelgroep gerichte voorstellingen gegeven; één voor de onderbouw en één voor de bovenbouw. Hij weet direct de aandacht van de kinderen te vangen en speelt goed op hen in. Op zeer professionele wijze zorgt hij voor een vrolijke, interactieve voorstelling waarbij de kinderen enthousiast meededen. Kortom: succes verzekerd als je Tijl zijn gang laat gaan!
door OBS de Eendracht Apeldoorn op 04 juli 2021 15:43
Wat hebben de groepen 5 - 8 genoten van jouw voorstelling! Alle kids en de leerkrachten mee krijgen en de kinderen laten genieten! Mooi gedaan met de coronaproof opstelling met de bus op het plein!
door OBS Piet Hein op 17 mei 2021 20:30
De kinderen van de groepen 4,5 en 6 hebben genoten van een fantastische voorstelling. Veel muzikale variatie en veel interactie.
door OBS de Dreske op 04 mei 2021 10:52
Tijl heeft heel enthousiast 3 voorstellingen verzorgd voor onze school waarbij zowel kleuters als bovenbouw op muzikale wijze uitgedaagd werden. De reacties van de kinderen toonden ons dat het voor alle leeftijden een schot in de roos was!!
door OBS Schengehof op 29 maart 2021 12:31
Tijl heeft een hele ochtend voorstellingen verzorgd op onze basisschool. Alles coronaproof, 30min voorstelling per klas vanuit zijn bus. Tijl stemde de inhoud van elke show heel goed af op zijn publiek. Het was een groot succes! De kinderen hebben ontzettend genoten van zijn interactieve, swingende programma! Tijl kreeg alle kids aan het dansen. Een dag vol vrolijkheid in deze gekke tijd. Een echte aanrader! Ook het contact vooraf met Tijl liep erg soepel. Alleen maar positief!
;