Giusèppe!


Giusèppe is geen gewone flamingo. Hij is groen en probeert er alles aan te doen om roze te worden. Niets helpt. De andere flamingo’s plagen hem en lachen hem uit. Hij heeft er genoeg van en loopt weg, het bos in. Zou hij ooit nog roze worden?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Maan & Merlijn

Manuela (celliste) en Barbara (fluitiste) besloten op het conservatorium dat zij samen mooie dingen zouden gaan maken. Dit voornemen komt tot uiting in hun voorstellingen voor kinderen. Ondertussen is het instrumentarium uitgebreid met een ukelele en een accordeon.

De kinderen worden met vertelsels en muzieksels meegenomen in de mooiste en spannendste verhalen. De interactieve opzet zorgt ervoor dat ieder kind het verhaal op z’n eigen manier kan beleven.

Met zelfgeschreven liedjes als rode draad weten zij de kinderen op eigenzinnige wijze te boeien. Handgemaakte versies van de  hoofdfiguren uit de verhalen komen voor de kinderen tot leven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;