Kinderboekenweek 2021: IK WIL ZINGEN (3-7 jaar) (reg + S.O)


Kinderboekenweek 2021: IK WIL ZINGEN (3-7 jaar) (reg  + S.O)
3 tot 7 jaar
Kinderboekenweek 2021
Sociale vaardigheden
Verdriet
Muziek
Beroepen
Wensen en verlangens

In de meespeelvoorstelling IK WIL ZINGEN speelt Hannah Borst samen met de kinderen uit het publiek het verhaal van het prentenboek IK WIL ZINGEN (Uitgeverij Clavis).
Het vrolijk zingende prinsesje Pia wil niets liever dan zangeres worden. Ze zingt en danst en vertelt haar droom aan Postbode Pierre, Kokkin Karina, Meneer Mol en Papa Koning. Maar de volwassenen om haar heen vinden dat zingen maar niks. ‘Doe liever iets nuttigs’, zeggen ze allemaal. Dit maakt prinsesje Pia heel verdrietig. Want zingen is toch wat zij het liefste doet.  Wordt zij ooit weer vrolijk? Mag prinsesje Pia worden wat zij het liefste wil?
Het prentenboek is door Hannah zelf geschreven en het is geïllustreerd door Joanne Luijmes. Het decor en kostuums zijn gemaakt door Jantine Kraaijeveld.
In de voorstelling is ruimte voor improvisatie van de spelertjes en Hannah. Wat wil jij eigenlijk worden?

Een interactieve kindervoorstelling voor de allerkleinsten (3-7 jaar) met makkelijk mee te zingen liedjes. Hoor je het al? ‘Ik wil zingen Doebie Doewa, Sjoebie Sjoewa’.

Met een IK WIL ZINGEN kleurplaat als toetje.

Bij het boeken van een voorstelling krijg je een  gesigneerd  exemplaar van IK WIL ZINGEN cadeau. Hoe leuk is dat!

Deze voorstelling is ook geschikt voor het speciaal onderwijs.

Speelperiode: In de kinderboekenweek en een paar weken daarvoor en daarna. En als je graag op een ander moment in het jaar wilt boeken: ook leuk😁
Auteur prentenboek IK WIL ZINGEN: Hannah Borst
Illustrator prentenboek IK WIL ZINGEN: website Joanne Luijmes, LinkedIn Joanne Luijmes
Kostuums en decor: Jantine Kraaijeveld.
Uitgeverij prentenboek: Clavis
Thematiek: worden wat je wil;  prinsessen; zingen; wat wil je later worden?; omgaan met teleurstelling; je hart volgen
Duur voorstelling: ongeveer 40 minuten.
Doelgroep: kinderen 3-7 jaar (en ouders/leerkrachten). Ook voor Speciaal Onderwijs (daar mogen kinderen natuurlijk ook ouder zijn, met niveau van 3-7 jarigen).
Aantal kinderen per voorstelling: per opdrachtgever worden de wensen besproken.
Locatie:  in overleg.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. Alle activiteiten vinden plaats op locatie: op school, in het bedrijf, in de bibliotheek e.d.

Interactieve voorstellingen voor de jeugd
De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. De interactieve voorstellingen bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
De voorstellingen en workshops kunnen zowel op scholen, in bibliotheken, buurthuizen of in de kleinere theaters worden gegeven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!