MOPPERdeMOPPERdeMOPPER


MOPPERdeMOPPERdeMOPPER
2 tot 6 jaar
Kindervoorstelling
Muziektheater
Meespeelvoorstelling

MOPPERDEMOPPERDEMOPPER, de leukste en mopperigste voorstelling voor peuters en kleuters

ZieZus, eigenZinnig theater speelt tijdens de nationale voorleesdagen 2020 de interactieve en muzikale voorstelling MOPPERDEMOPPERDEMOPPER (2+).

MOPPERDEMOPPERDEMOPPER gaat over een mopperende eend die denkt dat niemand meer met haar wil spelen. Maar heeft eend gelijk? Wij denken stiekem van niet.

In de voorstelling wordt gezongen, gemopperd, meegespeeld, muziek gemaakt en veel gelachen.

Kom kijken, luisteren en meedoen, vooral als je in een mopperig humeur bent. Want van zo’n vrolijke moppervoorstelling wordt iedereen blij. 

De voorstelling is geïnspireerd op ‘Grumpy Duck’ van Joyce Dunbar en Petr Horáček, vertaald door Joyce Goossens.

 

Discipline: interactief muziektheater

Duur voorstelling: 35 tot 40 minuten. 

Leeftijd doelgroep: 2+. 

Spelers:  Irene van der Aart en Hannah Borst

 

Muziek en tekst: Irene van der Aart en Hannah Borst

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. Alle activiteiten vinden plaats op locatie: op school, in het bedrijf, in de bibliotheek e.d.

Interactieve voorstellingen voor de jeugd
De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. De interactieve voorstellingen bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
De voorstellingen en workshops kunnen zowel op scholen, in bibliotheken, buurthuizen of in de kleinere theaters worden gegeven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!