Vrienden door dik en dun


Vrienden door dik en dun
Meespeelvoorstelling
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Theater
Noord-Holland
4 tot 12 jaar

VRIENDEN DOOR DIK EN DUN (geschikt voor 4-12 jaar)
‘VRIENDEN DOOR DIK EN DUN’ is een vrolijke, muzikale meespeelvoorstelling naar aanleiding van ideeën van kinderen uit de zaal. We stellen de kinderen vragen zoals bijvoorbeeld: Wat is vriendschap eigenlijk? Wat doe je graag met je vriend(in)? Heb je wel eens ruzie? Wie heeft er wel eens een avontuur beleefd samen met een vriend? Vertel eens!

Vanuit de antwoorden van de kinderen ontstaat telkens een uniek verhaal waarin vriendschap een grote rol speelt. Kinderen mogen meespelen als personage, dier of voorwerp.
Voor de kinderen (én volwassenen) is het magisch om te zien hoe hun ideeën en ervaringen leiden tot een heuse muziektheatervoorstelling vol avontuur, humor en liedjes.
Kom meedoen, meezingen en meedenken!

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. Alle activiteiten vinden plaats op locatie: op school, in het bedrijf, in de bibliotheek e.d.

Interactieve voorstellingen voor de jeugd
De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. De interactieve voorstellingen bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
De voorstellingen en workshops kunnen zowel op scholen, in bibliotheken, buurthuizen of in de kleinere theaters worden gegeven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen