MARANZA muzikaal improvisatietheater


Voor kinderen 4-12 en 12-18 [scholen, bibliotheken, theaters, buurthuizen, BSO]:

Meespeelvoorstellingen die echt ergens over gaan.


De schoolvoorstellingen van Maranza! maak je echt zelf mee!

Misschien zit je op de stoel om een waargebeurd verhaal te vertellen die we gaan gebruiken in de voorstelling. Misschien help je de spelers mee om te kiezen hoe ze een probleem kunnen oplossen. En misschien speel je zelf wel mee in de voorstelling die echt gaat over waar de kinderen en school mee bezig zijn.

De participatie voorstelling van Maranza! is van origine een succesvolle theater familievoorstelling. Negen herkenbare personages spelen verhalen die leven bij het publiek. Doordat de voorstelling op maat kan spelen met actuele thema’s bleek hij uitermate geschikt voor scholen. De hoge spelkwaliteit, muzikaliteit en interactiviteit zorgen ervoor dat Maranza een leerzame belevenis is die kinderen echt betrekt in het doorleven en beleven van het samen gemaakte verhaal.

We passen de speelwijze, taal en verhaallijn aan de doelgroep aan. Van middelbare scholen tot basisscholen in het speciaal onderwijs, iedere MARANZA voorstelling is uniek en toegesneden op de doelgroep en het onderwerp dat speelt. 

Thema's kunnen zijn:

-Ruzie maken en weer goed maken
-Vakantie
-Samen spelen samen delen
-verhuizen

Vele andere thema's mogelijk. Neem contact op met ons via onderstaand formulier.

Reactie:

Maranza! dank jullie wel!!!! Het was een prachtige dag en de vrolijkheid in het Joods Historisch Kindermuseum werd al duidelijk du moment dat Prins Willem-Alexander in de woonkamer kwam. Dat lied was leuk! En de prins straalde. Zo leuk dat ie meedeed. Dat was in alle kamers zo. Fijn dat de kinderen die jullie hadden ook zo lekker enthousiast waren. Heel erg veel dank voor vandaag, ik weet dat we veel vroegen aan een improviserend gezelschap!Thnxxx!
Petra Katzenstein
hoofd Educatie van het Joods Historisch Museum

 

Voor bedrijven:

Hoe krijg je een Kick Off die energie geeft voor het vervolg?
Hoe krijg je een bijeenkomst boeiend?
Hoe houd je medewerkers met lichtheid een scherpe spiegel voor?
Hoe gaat een professionele boodschap echt leven?
Hoe zorg je ervoor dat de hele zaal participeert?
Maranza levert krachtige theatrale interventies die bijblijven en in beweging zetten. Voorstellingen, grote groepen workshops en dagvoorzitterschap van Maranza! blijken een grote ondersteuning als het gaat om cultuur en gedrag van medewerkers in verander trajecten. Wij kunnen zware zaken met lichtheid brengen, scherp zijn zonder respect te verliezen en boven tafel krijgen wat er werkelijk speelt. En daar, samen met het publiek, mee spelen.

“De Maranza voorstelling heeft voor ons volkomen aan de verwachtingen voldaan. We waren erg onder de indruk van de wijze waarop jullie de actuele ontwikkelingen ter plekke in de voorstelling hebben verwerkt. Maranza heeft op een knappe manier lucht gebracht in het serieuze thema integriteit.”

Gaby Neijndorff – De Nederlandsche Bank

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. Alle activiteiten vinden plaats op locatie: op school, in het bedrijf, in de bibliotheek e.d.

Interactieve voorstellingen voor de jeugd
De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. De interactieve voorstellingen bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
De voorstellingen en workshops kunnen zowel op scholen, in bibliotheken, buurthuizen of in de kleinere theaters worden gegeven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!