Hallo Wereld


Hallo Wereld
Kindervoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Theater
Festivals
Verstandelijke beperking
Bibliotheek
Buurthuizen
Noord-Holland
€ 1 tot € 2
4 tot 12 jaar

Daan vindt in deze jeugdtheatervoorstelling bij haar opa en oma een vreemd voorwerp op zolder. Het is een wereldbol, helemaal onder het stof. De wereldbol is van opa. Opa heeft over de hele wereld gereisd toen hij kapitein was op een groot schip. Daan wil alles weten over de spannende avonturen die opa heeft beleefd. Waar is opa geweest? In welke landen? Waar ontmoette hij oma? Opa weet het zelf niet meer zo goed… De kinderen uit de zaal helpen opa zijn geheugen op te frissen. Help je mee?

In deze interactieve, muzikale meespeelvoorstelling neemt ZieZus kinderen 4-12 jaar mee op wereldreis. De kinderen bepalen waar we van boord gaan.

Deze voorstelling past goed bij de thema’s: reizen; avontuur; landen; de wereld.

Wanneer school met een of twee landen of culturen bezig is kan dit worden doorgegeven en kunnen wij die in de voorstelling verwerken.

Na afloop van de voorstelling krijgen jullie het themalied van de voorstelling op papier (in notenschrift met akkoorden erbij). Het lied is niet het Kinderen voor Kinderen lied met dezelfde titel, maar een lied geschreven door Hannah Borst en Jelke Smit van ZieZus.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. Alle activiteiten vinden plaats op locatie: op school, in het bedrijf, in de bibliotheek e.d.

Interactieve voorstellingen voor de jeugd
De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. De interactieve voorstellingen bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
De voorstellingen en workshops kunnen zowel op scholen, in bibliotheken, buurthuizen of in de kleinere theaters worden gegeven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen