Kinderboekenweek voorstelling 2019 ALTIJD ONDERWEG


Kinderboekenweek voorstelling 2019 ALTIJD ONDERWEG
Kinderboekenweek 2021
Basisschool
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Particulieren
Theater
Noord-Holland
4 tot 12 jaar

Wat is een leuke en interactieve voorstelling voor tijdens de Kinderboekenweek? De leukste muzikale en interactieve meespeelvoorstelling rond het thema van de Kinderboekenweek vind je bij ZieZus. Ieder jaar maken wij op maat een voorstelling die past bij het thema van de kinderboekenweek.Wij doen dit sinds 2004 met veel liefde en plezier.

Het thema van 2019 is voertuigen. Het motto bij het thema is Reis Mee!

ALTIJD ONDERWEG

Nina logeert graag bij oma Selma. Want oma vertelt de beste verhalen over vroeger. Dan pakt ze een van haar oude fotoalbums erbij, opent een bladzijde en wat volgt is altijd een schitterend verhaal.

Vandaag ligt er een geheimzinnig fotoalbum klaar dat Nina nooit eerder heeft gezien. In het album staan verkleurde foto’s. En op alle foto's staat oma. Oma in een helikopter, oma in een onderzeeër en oma op een motor. En oma in een straaljager, op een trekker en zelfs bungelend onder een luchtballon.

Wat deed oma op die foto’s? Was ze altijd op reis? En wat droeg ze veel verschillende brillen. Nina herkent haar oma soms niet eens. Ze lijkt wel een spion. En waarom heeft Nina dit album eigenlijk nooit eerder gezien? 

En dan deelt oma haar geheim…

Een avontuurlijke, grappige en interactieve kinderboekenweek voorstelling met voertuigen, maffe personages, liedjes en een geheim. Kom meespelen, meedenken en meezingen!

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. Alle activiteiten vinden plaats op locatie: op school, in het bedrijf, in de bibliotheek e.d.

Interactieve voorstellingen voor de jeugd
De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. De interactieve voorstellingen bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
De voorstellingen en workshops kunnen zowel op scholen, in bibliotheken, buurthuizen of in de kleinere theaters worden gegeven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door velen ZieZus op 10 mei 2018 17:39
Reacties op onze kinderboekenweek voorstellingen door de jaren heen zijn te vinden op: http://ziezus.nl/eigenzinnig-theater/jeugd/kinderboekenweek/kinderboekenweek-reacties/

Laatste recensies


Tags


Delen