ALTIJD ONDERWEG (thema voertuigen; avontuur; reizen) voor basisscholen


ALTIJD ONDERWEG

Nina logeert graag bij oma Selma. Want oma vertelt de beste verhalen over vroeger. Dan pakt ze een van haar oude fotoalbums erbij, opent een bladzijde en wat volgt is altijd een schitterend verhaal.

Vandaag ligt er een geheimzinnig fotoalbum klaar dat Nina nooit eerder heeft gezien. In het album staan verkleurde foto’s. En op alle foto's staat oma. Oma in een helikopter, oma in een onderzeeër en oma op een motor. En oma in een straaljager, op een trekker en zelfs bungelend onder een luchtballon.

Wat deed oma op die foto’s? Was ze altijd op reis? En wat droeg ze veel verschillende brillen. Nina herkent haar oma soms niet eens. Ze lijkt wel een spion. En waarom heeft Nina dit album eigenlijk nooit eerder gezien? 

En dan deelt oma haar geheim…

Een avontuurlijke, grappige en interactieve kinderboekenweek voorstelling met voertuigen, maffe personages, liedjes en een geheim. Kom meespelen, meedenken en meezingen!

 

PRAKTISCHE INFO

Duur voorstelling: ongeveer 45 minuten.
Doelgroep: kinderen 4-12 jaar of opsplitsen in 4-7 en 8-12 of in ‘bouwen’ (onder-midden-bovenbouw).
Aantal kinderen per voorstelling: in overleg met de opdrachtgever.
Locatie: in overleg.
Contact: bel of mail ons en dan maken wij een passend programma voor u.
Spelers: Irene van der Aart, Hannah Borst, Marco van Duuren 

MAATWERK & KOSTEN

Deze voorstelling is een OP MAAT voorstelling. We spelen hem in solo vorm, maar ook als duo en trio. We spelen 1,2 of 3 voorstellingen op een dag. Zelfs de duur van de voorstelling is flexibel. Meestal (op een school bijvoorbeeld) duurt de voorstelling 45 minuten, maar hij kan (bij bv jonge kinderen of S.O) ook 20 tot 30 minuten duren.

Een kleinschalige solovoorsetlling kost 425 euro (ex BTW ex reis) en drie voorstellingen door drie spelers (twee acteurs en een pianist) kosten 1585. En daartussen dus allerlei mogelijkheden qua formatie en aantal voorstellingen. Bij de foto's staat een tabel met de verschillende prijzen bij aantal spelers en aantal voorstellingen. 

We maken op maat een offerte. 


 
 REACTIES OPDRACHTGEVERS


Dag Hannah en Irene, 
De klanten gaven ons een 9,5 voor het feestje afgelopen zondag 13 oktober 2019  in LRC , mede dankzij jullie inzet en/of performance! Jullie voorstelling scoorde een 9,8! 
Bedankt!
Goed gedaan!
HArtelijke groet,
Carolien
Bibliotheek Utrecht Leidsche Rijn
 
Hoi Hannah,
Complimenten van St. Jozefschool Tegelen voor de kinderboekenweekvoorstelling die jullie hebben gespeeld. Ze vonden de communicatie heel prettig (wisten precies waar ze aan toe waren) en daarnaast allemaal positieve geluiden van andere leerkrachten ontvangen over de voorstelling. Top dus!
Chantal
Cultuurpad

Iedereen was weer enthousiast over jullie voorstelling. Het is altijd een feestje!
Alvast bedankt en groetjes,
Iris
Bibliotheek Almere

Dit is echt kindertheater, zo leuk dat de kinderen mee mochten doen! Knap dat jullie zo goed op de kinderen inspelen en improviseren. Mooi gezongen, goed gespeeld. Kortom voor herhaling vatbaar en een aanrader voor andere scholen!
Gera
CNS Koningin Beatrix

Uit een evaluatie naar scholen die onze voorstelling Altijd Onderweg (kinderboekenweekvoorstelling 2019) zagen, georganiseerd door Bibliotheek Noord Veluwe. Enquete vraag 5 Waar bent u vooral tevreden over?

Het was een interactieve voorstelling, de kinderen vonden het fantastisch om mee te mogen spelen.
de acteurs
Leuke gevarieerde voorstelling. Met veel interactie met het publiek (de kinderen).
Interactief.
Organisatie was prima. Duidelijk, goed geregeld op een goede locatie.
Sloot goed aan bij de belevingswereld!
De kinderen hebben kennis kunnen maken met theater en improvisatie binnen de voorstelling. Ze werden betrokken bij de voorstelling.
De Heerd in Heerde is een prachtige locatie. De leerlingen zitten in een echte theaterzaal. Ze kunnen alles goed zien op het podium.
aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.
De vlotheid, heel soepel ging het ene onderdeel over in het andere. Leuke zang en achtergrondmuziek. Leuk dat de kinderen mee konden doen.
Het sloot erg goed aan de bij de leeftijd en het thema.
De interactie met de kinderen
Het was een leuke een mooie voorstelling. Leuke decors, goed gespeeld. Organisatie was ook goed.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. Alle activiteiten vinden plaats op locatie: op school, in het bedrijf, in de bibliotheek e.d.

Interactieve voorstellingen voor de jeugd
De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. De interactieve voorstellingen bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
De voorstellingen en workshops kunnen zowel op scholen, in bibliotheken, buurthuizen of in de kleinere theaters worden gegeven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door velen ZieZus op 10 mei 2018 17:39
Reacties op onze kinderboekenweek voorstellingen door de jaren heen zijn te vinden op: http://ziezus.nl/eigenzinnig-theater/jeugd/kinderboekenweek/kinderboekenweek-reacties/
;