Poepende Piraten


Poepende Piraten
Kindervoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Buurthuizen
Noord-Holland
€ 870 tot € 870
4 tot 6 jaar

In de interactieve kleuter komedie POEPENDE PIRATEN gaat vrolijke Vera bij haar tante Henriëtte logeren. Het liefst zit Vera daar in haar zelf gemaakte boomhut, waar zij in haar fantasie de prachtigste avonturen beleeft. Zo speelt ze graag dat ze een piraat is die de baas is van alle zeeën, en de baas van de grote mensen. Het liefst zou Vera willen dat haar tante eens mee zou spelen. Maar tante Henriëtte heeft daar nooit tijd voor. Zij is netjes en huiselijk en altijd druk met schoonmaken. Tante heeft zelfs een keer gezegd:”Gek doen, dat is maar voor kinderen.”

Deze maand loopt het wel erg uit de hand. Er gaat van alles mis en Vera en tante Henriëtte krijgen zelfs echt ruzie, welke alleen met behulp van de kinderen kan worden opgelost. Eind goed al goed, maar pas op voor te veel pindakaas, tovertrucs, gele brommers, limonade en… POEP!

Let op: deze voorstelling gaat niet over piraten in de letterlijke zin van het woord. In de voorstelling draait het om een meisje dat wil spelen, gek wil doen, onhandig is, een vieze stoere piraat wil zijn, en daarbij in conflict komt met haar tante die alles behalve een poepende piraat is. Tante roept zelfs wel eens stiekem als alles mis gaat “Wel alle poepende piraten nog aan toe!”

“Poepende Piraten” is de titel van het themalied van de voorstelling, dat gezongen wordt door de hoofdpersonen. Het lied gaat wel over piraten.

Duur voorstelling: ongeveer 50 minuten
Doelgroep: kleuters (4-6 jaar)
Locatie: In de gymzaal/speellokaal van de school; in de (voorlees)zaal van de bibliotheek
Aantal leerlingen per voorstelling: in overleg
Tekst/Spel/Beweging: Hannah Borst, Esther de Wind-Borst en Irene van der Aart
Extra: Na afloop krijgt de opdrachtgever het ‘Poepende Piraten’ lied in tekst en notenschrift.
Muziek: Hannah Borst

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

ZieZus maakt en speelt interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. ZieZus geeft ook workshops aan kinderen en volwassenen. Alle activiteiten vinden plaats op locatie: op school, in het bedrijf, in de bibliotheek e.d.

Interactieve voorstellingen voor de jeugd
De interactieve voorstellingen en workshops hebben zowel een entertainend als een educatief en pedagogisch karakter. De interactieve voorstellingen bevatten spel, muziek, zang, beweging en een flinke dosis humor.
Door haar professionele inzicht in de belevingswereld van het kind en haar activerende speelwijze brengt ZieZus meer dan vermaak alleen. ZieZus wekt interesse voor zowel de thematiek van de voorstellingen als voor de kunstdisciplines spel, muziek en beweging.
De voorstellingen en workshops kunnen zowel op scholen, in bibliotheken, buurthuizen of in de kleinere theaters worden gegeven. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen