Het Fluwelen Poppentheater


Het Fluwelen Poppentheater is een prachtige poppenkast met fluwelen gordijnen. Met zijn afmeting van 3,25 meter breed en ruim 2 meter hoog is deze kast uitermate geschikt voor uw binnenlocatie. Er worden spannende en vrolijke voorstellingen gespeeld voor kinderen en volwassenen.

Het eeuwenoude poppenspel van deze poppenkast laat zien dat kinderen door de jaren heen niet veranderen, daardoor laten de kinderen zich graag meenemen naar een andere wereld. De wereld van het poppenspel met Jan Klaassen, Katrijn en Aapje Sim in de hoofdrol. Natuurlijk ontbreekt de slechterik niet deze vind u terug in de vorm van de boef en de heks.

Samen met de kinderen beleven Jan Klaasen, Katrijn en Aapje Sim spannende verhalen waarin uiteraard de hulp van de kinderen gevraagd wordt. De kinderen zullen zichtbaar genieten van het interactieve poppenspel en de interactie met de poppen waardoor zij op het puntje van hun bank zitten.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;