Kinderboekenweek 2022: Groene Magie


Het Thema voor de Kinderboekenweek 2022 is Gi-Ga-Groen en heeft alles te maken met natuur en mileu, het buitenleven.

'Groene Magie' is een sprankelende magische show over verminderen, vernieuwen en recyclen van afval, maar ook over spelen in en genieten van de natuur. Informatief en eigentijds. Ontdek wat jij voor het milieu kan doen en ervaar echte magie vanuit de natuur!

Onder de noemer 'Boeken op de Planken' speelt goochelaar Wil Wonder elk jaar een nieuwe show voor de Kinderboekenweek. De betekenis van Boeken op de Planken is dubbel; 1) Planken vol met boeken (in de bibliotheek en hopelijk ook thuis, want lezen is leuk en leerzaam), 2) Wil Wonder speelt op de planken (toneel) en brengt boeken tot leven met magie. 

Duur: circa 50 minuten

Leeftijd: 4-12 jaar

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Wil Wonder is een vrolijke, vlotte, fantasierijke en zeer (kind)vriendelijke goochelaar en entertainer, die werkt bij Magic Smiling World (= Magisch Lachende Wereld).
Hij vindt het heel leuk om jong en oud te verbinden en te verblijden en weet klein en groot mee te nemen in wonderlijke en magische avonturen.

Wil Wonder is lid van de Nederlandse Magische Unie en al meer dan 30 jaar ervaren in goochelen en het werken met/voor kinderen. Ook al meer dan vijftien jaar als vrijwillig goochelaar actief bij Stichting Magic Care.

Waarom kiezen voor
Wil Wonder?

  • Zeer (kind)vriendelijk, oog en oor voor klein en groot;
  • Representatief en professioneel;
  • Geen 'routineklus', maar afstemming op uw wensen en programma's op maat;
  • Originele en creatieve trucs die zeer tot de verbeelding spreken;
  • Magie die verder reikt, met verbindende en verblijdende elementen;
  • MAGIE VANUIT HET HART!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;