Vegetarisch Circus


Goochelaar Wil Wonder goochelt niet met echte dieren, maar wel met knuffels en fantasiedieren. Welkom in de piste van het Vegetarisch Circus, waar spreekstalmeester en artiest Wil Wonder er samen met het publiek en de (niet echte/levende) dieren een gezellige beestenboel van maakt. Met onder meer een hilarische act met Govert de gedachten lezende gans, wasbeer Wally de dierlijke kanonskogel, aap Chico de mentalist en Kiki, de kakelende kip als leugendetector. Een show vol humor, interactie en zeer originele trucs!

Deze show is de opvolger van Beestenboel.

Duur: circa 60 minuten

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Wil Wonder is een vrolijke, vlotte, fantasierijke en zeer (kind)vriendelijke goochelaar en entertainer, die werkt bij Magic Smiling World (= Magisch Lachende Wereld).
Hij vindt het heel leuk om jong en oud te verbinden en te verblijden en weet klein en groot mee te nemen in wonderlijke en magische avonturen.

Wil Wonder is lid van de Nederlandse Magische Unie en ook al meer dan vijftien jaar als vrijwillig goochelaar actief bij Stichting Magic Care.

Waarom kiezen voor
Wil Wonder?

  • Zeer (kind)vriendelijk, oog en oor voor klein en groot;
  • Representatief en professioneel;
  • Geen 'routineklus', maar afstemming op uw wensen en programma's op maat;
  • Originele en creatieve trucs die zeer tot de verbeelding spreken;
  • Magie die verder reikt, met verbindende en verblijdende elementen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;