Vegetarisch Circus


Magisch circus met fantasie dieren

Goochelaar Wil Wonder goochelt niet met echte dieren, maar wel met knuffels en fantasiedieren. En denk niet dat dit enkel voor de jongere kinderen is! Welkom in de piste van het Vegetarisch Circus, waar spreekstalmeester en goochelaar Wil Wonder er samen met het publiek en de (niet echte/levende) dieren een gezellige beestenboel van maakt. Met onder meer Kiki, de kakelende kip als leugendetector en Simon de slimme slang. Een show vol humor, interactie en zeer originele trucs! 

Let op: in verband met virussen en andere gevaren kan de inhoud van de show verschillend zijn per voorstelling (afhankelijk van de dieren die capabel genoeg zijn om op te treden) ;)

Deze show is de opvolger van Beestenboel.

Duur: circa 60 minuten

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Wil Wonder is een vrolijke, vlotte, fantasierijke en zeer (kind)vriendelijke goochelaar en entertainer, die werkt bij Magic Smiling World (= Magisch Lachende Wereld).
Hij vindt het heel leuk om jong en oud te verbinden en te verblijden en weet klein en groot mee te nemen in wonderlijke en magische avonturen.

Wil Wonder is lid van de Nederlandse Magische Unie en al meer dan 30 jaar ervaren in goochelen en het werken met/voor kinderen. Ook al meer dan vijftien jaar als vrijwillig goochelaar actief bij Stichting Magic Care.

Waarom kiezen voor
Wil Wonder?

  • Zeer (kind)vriendelijk, oog en oor voor klein en groot;
  • Representatief en professioneel;
  • Geen 'routineklus', maar afstemming op uw wensen en programma's op maat;
  • Originele en creatieve trucs die zeer tot de verbeelding spreken;
  • Magie die verder reikt, met verbindende en verblijdende elementen;
  • MAGIE VANUIT HET HART!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Anke Zeldenthuis op 24 mei 2022 14:33
Wij (kinderen en juffen!) waren razend enthousiast. Je hebt onze kinderen 5 kwartier ademloos laten genieten. Je betrok de kinderen steeds heel goed bij je show en je sloot goed aan bij het niveau van onze (sbo) groepen. Knap om kinderen van groep 1 t\/m 4 zo weten te boeien. We gunnen elk kind zo\'n leuke show van jou. Je bent bijzonder Wil Wonder! (SBO De Wissel, Tiel)
;