Beestenboel


Beestenboel
Goochelvoorstelling
Basisschool
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Camping en recreatie
Theater
Zuid-Holland
€ 350 tot € 550
4 tot 12 jaar

Goochelaar Wil Wonder goochelt niet met echte dieren, maar wel met knuffels en fantasiedieren. In deze voorstelling trekt een stoet aan beesten voorbij, die elk hun verhaal hebben. Ontmoet Bob, de mentale beer, tel mee met Lizzy het lieveheersbeestje, ontdek Fernando de sterkste vlo ter wereld en vele andere dieren. Met elkaar maken ze er een gezellige beestenboel van.
Samen met de kinderen wordt een wereldreis gemaakt waarbij de kinderen niet alleen met goocheltrucs worden vermaakt, maar ze ook interessante wetenswaardigheden leren over de dierenwereld en eigenschappen van dieren, die vaak verrassend veel op die van mensen lijken.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Wil Wonder is een vrolijke, vlotte, fantasierijke en zeer (kind)vriendelijke goochelaar en entertainer, die werkt bij Magic Smiling World (= Magisch Lachende Wereld).
Hij vindt het heel leuk om jong en oud te verbinden en te verblijden en weet klein en groot mee te nemen in wonderlijke en magische avonturen.

Wil Wonder is lid van de Nederlandse Magische Unie en ook al meer dan tien jaar als vrijwillig goochelaar actief bij Stichting Magic Care.

Waarom kiezen voor
Wil Wonder?

  • Zeer (kind)vriendelijk, oog en oor voor klein en groot;
  • Representatief en professioneel;
  • Geen 'routineklus', maar afstemming op uw wensen en programma's op maat;
  • Originele en creatieve trucs die zeer tot de verbeelding spreken;
  • Magie die verder reikt, met verbindende en verblijdende elementen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen