De wereldwandelaar


Met de wereld aan haar voeten, gaat onze wereldwandelaar bepakt en bezakt het avontuur tegemoet. Lopend op een wereldbol ontrolt zich in de straten een reizend avontuur. Het publiek wordt op verrassende wijze meegevoerd naar bijzondere plekjes op aarde. De wereld rond in 80 dagen? Deze ontdekkingstocht voltrekt zich in 30 minuten

 

DE WERELDWANDELAAR KOMT BIJNA OVERAL!

De Wereldwandelaar is als act heel geschikt om festivals, beurzen en openingen op vrolijke wijze te verlevendigen. De Wereldwandelaar wandelt ook met plezier rond op scholen (zie workshops). Zeker als je ‘wereldse vraagstukken’ wilt aansnijden kan deze act hier erg goed op aansluiten. De Wereldwandelaar is altijd in interactie met het publiek, en zet elke keer weer net een andere act neer die past bij het evenement.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De wereldwandelaar

Met de wereld aan haar voeten, gaat onze wereldwandelaar bepakt en bezakt het avontuur tegemoet. Lopend op een wereldbol ontrolt zich in de straten een reizend avontuur. Het publiek wordt op verrassende wijze meegevoerd naar bijzondere plekjes op aarde. De wereld rond in 80 dagen? Deze ontdekkingstocht voltrekt zich in 30 minuten.

Compagnie with balls brengt visueel theater, en heeft speciaal voor het ondewijs het programma:Wereldwandelaar op bezoek gemaakt.

 

De Wereldwandelaar op bezoek
Op een verrassende manier meer over de wereld leren!

De Wereldwandelaar ontmoet haar publiek lopend op een manshoge wereldglobe.Zij zingt liedjes, jongleert, en stelt vragen. Wat is de volgorde van de planeten in het zonnestelsel? In hoe veel tellen kan jij de wereld rond lopen?

Samen beelden we het zonnestelsel uit, plakken we ideeën om de aarde mooier te maken op de wereldbol, of leren we elkaar in tien verschillende talen te groeten.

Mogelijke thema’s:
- omgevingsonderwijs: aardrijkskunde, natuuronderwijs, demografie en geschiedenis
- verschillende wereld- culturen
- duurzaamheid en milieu
- het zonnestelsel
- thema’s op maat

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;