Join the parade/doe mee met de parade


‘The Parade’ is een swingende optocht. Een niet te missen blikvanger, met twee 4 meter hoge figuren. Een gigantisch grote poppenman danst in samenspel met ballerina Atharina. Deze charmante dame beweegt zich gracieus op een mans hoge bal van bijna 2 meter!
Het publiek? Dat loopt er net als bij de rattenvanger van Hamelen achteraan. Deze torenhoge mengeling van poppenspel en acrobatische dans komt met een eigen mobiele geluidsset. Ook kan ‘The parade’ met iedere andere (live)muziekbron letterlijk uit de voeten, een intermezzo met een live band bijvoorbeeld, prikkelt het publiek tot hoogstaande dansbewegingen. Gegarandeerd swingen!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De wereldwandelaar

Met de wereld aan haar voeten, gaat onze wereldwandelaar bepakt en bezakt het avontuur tegemoet. Lopend op een wereldbol ontrolt zich in de straten een reizend avontuur. Het publiek wordt op verrassende wijze meegevoerd naar bijzondere plekjes op aarde. De wereld rond in 80 dagen? Deze ontdekkingstocht voltrekt zich in 30 minuten.

Compagnie with balls brengt visueel theater, en heeft speciaal voor het ondewijs het programma:Wereldwandelaar op bezoek gemaakt.

 

De Wereldwandelaar op bezoek
Op een verrassende manier meer over de wereld leren!

De Wereldwandelaar ontmoet haar publiek lopend op een manshoge wereldglobe.Zij zingt liedjes, jongleert, en stelt vragen. Wat is de volgorde van de planeten in het zonnestelsel? In hoe veel tellen kan jij de wereld rond lopen?

Samen beelden we het zonnestelsel uit, plakken we ideeën om de aarde mooier te maken op de wereldbol, of leren we elkaar in tien verschillende talen te groeten.

Mogelijke thema’s:
- omgevingsonderwijs: aardrijkskunde, natuuronderwijs, demografie en geschiedenis
- verschillende wereld- culturen
- duurzaamheid en milieu
- het zonnestelsel
- thema’s op maat

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;