Zeesterren


Zeesterren
€ 300 tot € 350
4 tot 99 jaar
Poppentheater

Het nieuwe programma ‘Té Gek’ doet zijn naam eer aan! De poppen hebben zich in deze kindervoorstelling een belangrijke positie toegeëigend. Ze bemoeien zich bijzonder graag met het verhaal, ze interrumperen voortdurend en proberen belangrijke personen uit het verhaal na te doen. En niet alleen de poppen, ook andere elementen van buikspreken komen nadrukkelijk naar voren. De jongere kinderen zullen verbaasd staan van het feit dat poppen kunnen praten – en dat ze nog grappig zijn ook. De oudere kinderen zullen de verbeeldingskracht en de humor niet kunnen weerstaan en nog lang napraten over de ‘domme aap’. Natuurlijk wordt er nog altijd gegoocheld, genoeg om de kinderen met open mond achter te laten! Na elk optreden krijgen we twee dingen te horen: 'Hoe deed je dat?' en: 'Hoe kunnen de poppen praten?' 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De optredens van Vrolijk Theater doen de naam van het theater eer aan: ze zijn vooral erg vrolijk! Vrolijk Theater gebruikt poppen, goocheltrucs en humor om kinderen te laten genieten en tegelijk iets moois te leren; er is een goede inhoud. Onze voorkeur gaat uit naar het vertellen van een verhaal uit de Bijbel en van daar uit een les trekken naar het leven van nu. Vaak wordt tijdens een optreden een Bijbeltekst aangeleerd en/of wordt er met de kinderen gebeden. Wel allemaal op een zogenaamde ‘laagdrempelige’ manier, zodat kinderen die niets met geloof te maken hebben, zich gewoon op hun gemak kunnen voelen. Mocht u liever een ander inhoudelijk thema hebben, dan kunnen we dat in overleg doen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!