De Verweggistan Express


De school moet toegankelijk zijn voor een tuktuk (geduwd, geen uitlaat!).

Breedte van de deuren: 2 m.

hoogte van de deuren: 2.20 m

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Na vele muziekstukken, liedjes en musicals te hebben geschreven is dit mijn eerste theaterproductie waarin ik zelf de enige rol speel.

In De verweggisstan - Express kan ik veel talenten kwijt: componeren, zingen, spelen, toneelspelen met kinderen en techniek.

 

Na de geslaagde try out in een Rotterdamse cluster - 4  - school kan eze productie 'on the road'!

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Vul hier de naam van de locatie in die het optreden geboekt heeft. Als u het als privé persoon geboekt heeft, mag u uw eigen naam invullen of bijv. thuis.

Vul hier de doelgroep van het optreden in. Bijv. voor kinderen op school van 4 tot 12 jaar. Of: optreden bij bedrijfsfeest voor ouders en kinderen.

Vul hier uw eigen naam in.

Recensies


door John Staps op 11 januari 2014 16:48
John Staps, directeur Horizon Instituut Mr. Schats Rotterdam: De props geven meteen al een mooi plaatje. De fantasie van Hans is aanstekelijk en de mythes spreken tot de verbeelding van het publiek. Met veel humor en creativiteit neemt Hans de kinderen mee op reis. Verrassende effecten en muziek maken het geheel tot een complete voorstelling. Een aanrader!! En zoals gebleken ook zeer geschikt voor kinderen binnen het Speciaal Onderwijs.