verhalenverteller kees van wanrooij/Indianenverhalen


IndianenVerhalen.

Wie houdt er niet van alsof je bij een knapperig haardvuur zit te luisteren naar echte oude Indianevehalen. Over Angst, over waarom de zon langzaam gaat, Hoe het Vuur op Aarde is gekoemn , Hoe klein Zusje een gemene steenreus weet te ontdooien met liefde en Oude Ceremonies..Of een echt griezelverhaal over de Lelijkste Vrouw van de wereld

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Mijn naam is Kees van Wanrooij en al sinds jaar en dag vertel ik verhalen.Ik heb ook veel gereisd dus heel veel verhalen van de Indianen of uit Afrika of andere landen heb ik uit eerste hand.Dat maakt ze spannender en unieker.

Ik vertell ook grappige verhalen uit Ierland of Griekse sagen van de man die ook een beetje stier is en over een man, Daedalus, die graag wil vliegen .Of hem dat lukt?

Ik houd van verhalen, verhalen vertellen en ik vind het ook leuk naar jullie verhalen te luisteren, of naar de tekeningen te kijken die jullie gemaakt hebben naar aanleiding van een verhaal.

Verhalen zijn oud, heel oud en werden verteld rond een mooi kampvuur, dus schuif aan , en luister naar dit verhaal.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;