Kan een mens vliegen?


Alle verhalen kunnen op aanvraag en thematisch behandeld worden.

Mijn verhalen beslaan een breed repertoire ,van de mystieke verhalen van Isabel Allende tot bewerkingen van de sprookjes van Grimm.

Verhalen raken in het hart wat een voordeel heeft dat je altijd contact met de luisteraar hebt.Met voorlezen wil dit nog wel eens wegvallen.Een verhalenverteller heeft handen en voeten vrij om allle passie in diat ene verhaal of personage te stoppen.. Beeldend en vele herinneringen achterlatend waarbij eenieder zijn eigen geur en kleur toe kan voegen aan dat verhaal.Ook is het mogelijk aan de hand van een verhaal een toneelvoorstelling in elkaar te zetten.

In deze Corona gekwelde tijd is het mogelijk een voorstelling in aula,gymzaal of buiten te verzorgen dmv eigen geluidsversterking.Het voordeel is dat ik als verhalenverteller geen meter hoef te lopen en de afstand dus altijd gewaarborgd blijft

Of het nu Vrouw Holle , Scrooge of Daedalus en Icarus betreft. Oude Indianenverhalen,of de Vliegende Hollander ,altijd passievol en meeslepend.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Mijn naam is Kees van Wanrooij en al sinds jaar en dag vertel ik verhalen.Ik heb ook veel gereisd dus heel veel verhalen van de Indianen of uit Afrika of andere landen heb ik uit eerste hand.Dat maakt ze spannender en unieker.

Ik vertell ook grappige verhalen uit Ierland of Griekse sagen van de man die ook een beetje stier is en over een man, Daedalus, die graag wil vliegen .Of hem dat lukt?

Ik houd van verhalen, verhalen vertellen en ik vind het ook leuk naar jullie verhalen te luisteren, of naar de tekeningen te kijken die jullie gemaakt hebben naar aanleiding van een verhaal.

Verhalen zijn oud, heel oud en werden verteld rond een mooi kampvuur, dus schuif aan , en luister naar dit verhaal.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;